Kysymyksiä ja vastauksia Keepit-verkkovarmistuksesta

Keepit tarjoaa helpon tavan tärkeiden tiedostojen päivittäiseen automaattivarmistukseen.Useimmat säilyttävät valokuviaan ja musiikkitiedostojaan kotikoneellaan, mutta jos käy huono tuuri, kaikki rakkaat kuvat ja vaivalla ladattu mielimusiikki saattavat hävitä sen sileän tien.Hyvän varmistusratkaisun käyttäminen poistaa vaaran tärkeiden tiedostojen häviämisestä. Keepit on verkkovarmistuspalvelu, jonka tarjoaman päivittäisen automaattivarmistuksen johtoajatus on palvelun käytön yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys.

maanantai 14. joulukuuta 2009

Keepit tarjoaa helpon tavan tärkeiden tiedostojen päivittäiseen automaattivarmistukseen.

Useimmat säilyttävät valokuviaan ja musiikkitiedostojaan kotikoneellaan, mutta jos käy huono tuuri, kaikki rakkaat kuvat ja vaivalla ladattu mielimusiikki saattavat hävitä sen sileän tien.

Hyvän varmistusratkaisun käyttäminen poistaa vaaran tärkeiden tiedostojen häviämisestä. Keepit on verkkovarmistuspalvelu, jonka tarjoaman päivittäisen automaattivarmistuksen johtoajatus on palvelun käytön yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys.

KotiMikron tilaajana saat maksutonta tallennustilaa noin 1000 valokuvalle tai musiikkikappaleelle. 4 GT:hen mahtuu hyvällinen joukko tekstitiedostoja ja musiikkia - esimerkiksi 1000 kappaletta 4 MB:n kuvatiedostoja.

Keepit ei rajoita, mitä tiedostoja tai kansioita varmistetaan, eikä siinä ole monimutkaisia varmistusasetuksia. Keepit ottaa oletusarvoisesti varmuuskopiot Omat tiedostot -kansioista, joihin Windows tallentaa luomasi kuva-, asiakirja- ja musiikkitiedostot. Voit kuitenkin itse valita muita kansioita tai valita, mitä kansioita ei tarvitse varmuuskopioida.

Jatkossa Keepit ottaa automaattisesti kopiot kaikista valitsemistasi kansioista - joka päivä. Näin sinulla on aina päiväntasaiset kopiot tiedostoistasi. Keepit säilyttää tiedostoja 30 päivää - ja sillä on aina viimeisin varmuuskopio tallessa.

Aktivoi Keepit-varmistuspalvelu täältä

Kysymyksiä ja vastauksia Keepit-verkkovarmistuksesta

Kuinka turvallinen Keepit on? Keepit käyttää 256 bitin salausavainta, mikä merkitsee sitä, että se on erittäin turvallinen. Varmuuskopioitava data salataan eli kryptataan ennen kuin se siirretään koneeltasi salattua linjaa pitkin Keepitin palvelinkeskukseen, jossa dataa pidetään salatussa muodossa tallessa, eivätkä asiattomat pääse lukemaan tai tarkastelemaan tietoja.

Milloin Keepit ottaa varmistuskopiot? Valitsemistasi tiedostoista ja kansioista otetaan varmuuskopiot joka päivä. Varmuuskopiointi tapahtuu taustalla silloin, kun koneesi on yhteydessä internetiin. Jos kopiointi keskeytyy, se jatkuu, kun seuraavan kerran käynnistät internet-yhteyden.

Ottaako Keepit kaikista tiedostoista varmuuskopiot joka päivä? Täysvarmistuksen ottaminen kestää kauan, jos varmistettavia tiedostoja on paljon. Siksi Keepit pitää kirjaa tiedostojen muuttumiseesta ja ottaa kopiot vain uusista ja muuttuneista tiedostoista ja säilyttää täysin palautettavissa olevaa varmuuskopiota 30 vuorokautta.

Minne tiedostot tallennetaan? Varmuuskopiosi sijaitsevat salatussa muodossa Keepitin palvelinkeskuksessa sekä Kööpenhaminassa että Lyngbyssä Tanskassa. Varmistuskopioista otetaan ajantasaiset kopiot kahteen paikkaan. Samoilla palvelimilla on myös suurten yritysten varmuuskopioita ja Surftownin webhotellin yli 130 000 asiakkaan varmuuskopiot.

Kuinka kauan Keepitin käyttö pysyy ILMAISENA? Niin kauan kuin olet KotiMikron tilaaja, käytössäsi on veloituksetta 4 GT tilaa varmuuskopioillesi. Jos tarvitset enemmän kuin 4 GT tilaa, voit kätevästi päivittää varmistusratkaisusi rajattomaksi varmistuspalveluksi.

Mistä löydän tilaajanumeroni? Tilaajanumero löytyy jokaisen lehden mukana toimitettavalta laskulomakkeelta. Jos et löydä numeroasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun yhteystietoihin pääset täältä.

Miten pääsen tilaajaksi? Voit tilata KotiMikron tämän sivun linkistä. Meillä on aina hyviä tarjouksia uusille tilaajille. Asiakasnumerosi saat ensimmäisen lehden mukana laskulomakkeella. Ajankohtaiset tilaustarjoukset löytyvät täältä.

Asiakaspalvelu Jos sinulla on kysyttävää Keepitin varmistuspalveluista, ota yhteyttä palveluun täältä.

Jos sinulla on kysyttävää KotiMikron tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystietoihin pääset täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...