Keepit lille logo

Kysymyksiä ja vastauksia Keepit Plus -palvelusta

Saat KotiMikron tilaajana käyttöösi maksuttoman 50 gigatavun varmistustilan Keepit-verkkopalvelusta. Alla on vastattu yleisimpiin palvelua koskeviin kysymyksiin.

torstai 25. kesäkuuta 2015

KotiMikron tilaajana saat käyttöösi 50 gigatavun verkkovarmistustilan. Tiedostojen kopiointi palveluun ja niiden lataaminen sieltä onnistuu helposti joko tietokoneella olevalla Keepit-ohjelmalla tai Keepit-mobiilisovelluksella.

Voit varmistaa kaikki tiedostosi Keepit-palveluun ja palauttaa kopion, jos kadotat tiedostoja tietokoneelta, mobiililaitteelta tai sähköpostista. Keepit-ohjelma huolehtii varmuuskopioiden teosta automaattisesti. Sinun tarvitsee vain asentaa ohjelma ja määritellä ensimmäinen varmistus.

>> Ota käyttöön 50 Gt!

**KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

KEEPIT-PALVELUSTA**

Onko Keepit turvallinen? Tiedostojen siirrossa käytetään TLS-salausprotokollaa ja tiedostot suojataan Keepitin palvelimilla AES-salausmenetelmällä, joten tiedostosi ovat niin turvassa kuin ne nykytekniikalla voivat olla.

Milloin Keepit ottaa varmuuskopiot? Keepit käyttää CDP-tekniikkaa (Continuous Data Protection), joka tekee varmuuskopion aina, kun jokin varmistettavista tiedostoista on muuttunut. Siksi varmistusohjelma saattaa jonain päivänä tehdä useita varmuuskopioita, jos tiedostot ovat muuttuneet useasti. Varmuuskopiointi tapahtuu taustalla silloin, kun koneesi on yhteydessä internetiin. Jos kopiointi keskeytyy, se jatkuu, kun nettiyhteys on seuraavan kerran käytettävissä.

Ottaako Keepit kaikista tiedostoista varmuuskopiot joka päivä? Keepit pitää kirjaa tiedostojen muuttumisesta ja ottaa kopiot vain uusista ja muuttuneista tiedostoista säilyttäen täysin palautettavissa olevaa varmuuskopiota 30 vuorokautta. Ensimmäisen täyden varmistuksen jälkeen Keepit varmistaa vain muuttuneet tiedot, jolloin nettiyhteys kuormittuu mahdollisimman vähän.

Minne tiedostot tallennetaan? Varmuuskopioita säilytetään salatussa muodossa Keepitin kahdessa tanskalaisessa palvelinkeskuksessa, joihin molempiin tallennetaan oma kopionsa. Keepit käyttää samoja keskuksia myös erilaisten yritysratkaisujen ja webhotellin ylläpitoon.

Kuinka kauan Keepitin käyttö on maksutonta? Käytössäsi on veloituksetta 50 gigatavua tilaa varmuuskopioillesi niin kauan kuin olet KotiMikron tilaaja. Jos tarvitset enemmän kuin 50 gigatavua, voit päivittää varmistusratkaisusi maksulliseksi Keepit Premium -palveluksi. Se tarjoaa tallennustilaa peräti teratavun verran – ja KotiMikron tilaajana saat palvelun vuosimaksusta alennusta.

Mistä löydän asiakasnumeroni? Asiakasnumero on lehden mukana toimitettavassa laskulomakkeessa. Jos et löydä numeroasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun yhteystietoihin pääset täältä.

>Miten pääsen tilaajaksi? Voit tilata KotiMikron tämän sivun linkistä. Meillä on aina hyviä tarjouksia uusille tilaajille. Asiakasnumerosi saat ensimmäisen lehden mukana laskulomakkeella. >> Ajankohtaiset tilaustarjoukset löytyvät täältä.

ASIAKASPALVELU

Onko sinulla kysyttävää Keepitin varmistuspalveluista? Ota yhteyttä Keepitin asiakaspalveluun - Valitse tämä >>

HUOM. Keepit-palvelulla ei toistaiseksi ole suomenkielistä asiakas- tai tukipalvelua. Keepit palvelee suomalaisia asiakkaitaan englanniksi ja ruotsiksi.

Onko sinulla kysyttävää KotiMikron tilauksesta? Ota yhteyttä KotiMikron asiakaspalveluun - Valitse tämä >>

Ehkä sinua kiinnostaa...