Keepit

50 gigatavun maksuton varmistustila

Saat KotiMikron tilaajana käyttöösi 50 gigatavun varmistustilan. Voit käyttää palvelua tietokoneella ja mobiililaitteella.

torstai 25. kesäkuuta 2015

KotiMikron tilaajana saat maksutta käyttöösi 50 gigatavun varmistustilan Keepit-verkkopalvelusta. Ota palvelu käyttöön valitsemalla alta Keepit Plus. Saatavana on myös Keepit Premium, joka tarjoaa tallennustilaa peräti teratavun verran. Premium-versio maksaa normaalisti 59,40 euroa vuodessa, mutta KotiMikron tilaajana saat 20 prosentin alennuksen, jolloin maksettavaksi jää 47,52 euroa.

Keepit Plus 50 Gt Keepit Premium 1 Tt
keepit for abonnenter på Komputer for alle keepit free
Ota käyttöön! (MAKSUTON) Osta tarjous!

Käyttämällä Keepit Plus-palvelua voit KotiMikron tilaajana varmuuskopioida palveluun tärkeimmät tiedostosi. Tietokoneelle ja mobiililaitteille saatavilla sovelluksilla tallennat kuvat, videot ja dokumenttisi verkkoon, josta voit tarvittaessa palauttaa tiedostosi. Voit halutessasi varmuuskopioida talteen myös sähköpostiviestisi. Lisäksi voit automaattisesti varmuuskopioida mobiililaitteen kameralla ottamasi kuvat.

Ominaisuudet:

50 Gt tallennustilaa 

4 laitteen varmistus 

Toimii Windowsissa, Macissa, tablet-laitteissa ja älypuhelimissa 

30 tiedostoversiota kuukauden ajan 

Varmistaa tiedostot, sähköpostiviestit, Gmailin, Office 365:n

>> Tilaa lehti ja ota 50 Gt:n Keepit-tila käyttöösi


50 Gt:n Keepit-tilan lisäksi saat:

KotiMikro-lehden kotiin kannettuna. Pääsyn KotiMikron Etunurkka-palveluun, josta voit ladata ohjelmia, sovelluksia ja muuta sisältöä. Maksuttoman kotisivutilan 123kotisivu-palvelusta.

Verkkovarmistus on varma valinta 

Verkkovarmistus on helppoa ja turvallista. Eikä varmuuskopiointia varten tarvitse erillisiä laitteita ja niiden ylläpitoa. 

Tehokkaan varmistajan tavoin Keepit-ohjelma huolehtii varmuuskopioiden teosta automaattisesti. Käyttäjän tarvitsee vain asentaa ohjelma ja käynnistää ensimmäinen varmistus. 

Palvelun tietoturva on luonnollisesti huippuluokkaa!

Ehkä sinua kiinnostaa...