ABC-mobiilitankkaus

Kolmen painalluksen tankkaus

S-Pankin ABC-mobiilitankkaus voitti eurooppalaisen teknologiapalkinnon. Tankkaaminen S-mobiilisovelluksella vaatii vain kolme painallusta älypuhelimella.

tiistai 14. kesäkuuta 2016

S-ryhmälle myönnettiin palkinto ABC-mobiilitankkauksesta NACS Insight Convenience Summit – Europe -tilaisuudessa Lontoossa 9. kesäkuuta. ABC:n ja S-Pankin kehittämä sovellus tarjoaa näkymättömän maksamisen palvelun, joka yhdistää ostamisen, maksamisen ja tankkaamisen sujuvaksi kokonaisuudeksi.

”Koemme, että tämä on palkinto myös suomalaiselle osaamiselle. Kotimaiset vähittäiskaupan toimijat voivat olla globaaleja suunnannäyttäjiä digitalisaation hyödyntämisessä. Mobiilitankkaus on saanut asiakkailta huikean vastaanoton”, toteaa ABC-ketjun kehitysjohtaja Antti Erikivi.

Kolme painallusta puhelimella Sovellus tunnistaa auton sijainnin ABC-asemalla, jolloin tankkaajan tarvitsee vain valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Mobiilitankkausasemia on tällä hetkellä 127 paikkakunnalla. Laajenemisesta muualle päätetään syksyllä.

S-mobiilisovelluksella voi myös selata ABC-asemien listaa, jossa mobiilitankkausasemat on merkitty.

Mobiilitankkauksen voivat ottaa käyttöön kaikki S-Etukortti Visan käyttäjät. Maksukortti on S-ryhmän asiakasomistajille ilmainen.

S-mobiilin voi ladata sovelluskaupasta Android-puhelimelle, iPhonelle ja Windows-puhelimelle.

Ehkä sinua kiinnostaa...