1 apps komfi 072016

Hyödyllisiä ja hauskoja sovelluksia kympille

Seuloimme Windows 10 sovelluskaupasta valikoiman sukkelia sovelluksia jokapäiväiseen käyttöön.

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Windows-sovellukset ladataan mobiililaitteiden tapaan järjestelmän omasta sovelluskaupasta. Sovellusostoksilla ei välttämättä tarvitse kaivaa lompakkoa esiin, sillä kaupan valikoima sisältää myös runsaasti ilmaisia sovelluksia.

Poimimme Windows-kaupan ilmaisannista parhaat päältä. Lataa artikkeli ja lue, mitkä hyödylliset työkalut ja hauskat pelit tarvitset kymppiisi.

The Weather Channel Säätietoja voi seurata The Weather Channel -sovelluksella. Monipuolinen tietolähde kertoo muun muassa Auringon ja Kuun nousu- ja laskuajat sekä tuulen suunnan ja nopeuden. Tilastotiedoista voi tarkistaa keskimääräisen lämpötilan ja sademäärän.

Wunderlist Wunderlist on helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla voi pitää hallinnassa esimerkiksi kauppalistat, muistiinpanot ja tärkeät tehtävät. Sovelluksella voi luoda erilaisia muisti- ja tehtävälistoja, joita voidaan jakaa vaikkapa perheenjäsenten kesken niin tietokoneilla kuin puhelimilla ja tableteilla. Sovellus on saatavilla Windows-tietokoneisiin sekä Android-, iOS- ja Windows-mobiililaitteille. Sovelluksen käyttämiseen tarvitaan ilmainen käyttäjätili.

Microsoft Solitaire Collection Microsoft jätti monien yllätykseksi uudesta Windows-versiostaan pois suositut pasianssipelit. Korttipelien pariin pääsee onneksi helposti lataamalla sovelluskaupasta ilmaisen Microsoft Solitaire Classic -pelipaketin, joka sisältää muun muassa tutut Klondike-, Spider- ja Freecell-pasianssit. Pelipöydän ulkoasu ja pelikorttien taustakuva ovat aiempien versioiden tapaan räätälöitävissä.

> Lue lisää Sovellukset

Ehkä sinua kiinnostaa...