spc_ohjelmisto

SenioriPC-ohjelmisto on vaihtoehto Windows XP:lle

SenioriPC-palvelu on tuonut markkinoille uuden, päivitetyn version helppokäyttöisestä ja turvallisesta SenioriPC-ohjelmistosta. Ohjelmisto on saatavilla sekä nopealla usb-tikulla että dvd:llä.

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

SenioriPC-ohjelmistossa on mukana niin käyttöjärjestelmä kuin sovellusohjelmatkin, joten ohjelmistoa voi käyttää ilman asennusta tietokoneen kiintolevylle. Ohjelmisto toimii jopa tietokoneissa joissa ei ole kiintolevyä tai kiintolevy on täynnä.

SenioriPC-ohjelmisto on tikulla kirjoitussuojatussa muodossa aivan kuten cd-levytkin, joten ohjelmisto on sataprosenttisesti suojassa viruksilta ja haittaohjelmilta nyt ja jatkossa. Esimerkiksi verkkopankkia voi käyttää SenioriPC-ohjelmistolla turvallisesti.

Tyypillisesti kaikki alle kymmenen vuotta vanhat tietokoneet tukevat ohjelmiston tarvitsemaa usb-laitteelta käynnistystä mutta ohjelmistoa voi käyttää myös dvd:ltä.

Ohjelmisto latautuu tietokoneen muistiin, jolloin mitään asennuksia kiintolevylle ei tarvitse tehdä.

Linux-pohjaisella SenioriPC-ohjelmistolla voi helposti korvata vanhentuneen Windows XP-, Windows Vista- tai Windows 7 -ohjelmiston asentamalla SenioriPC-ohjelmiston vanhan järjestelmän päälle tai rinnalle. Ohjelmisto tarvitsee vähintään yhden gigatavun keskusmuistin ja 10 gigatavua kiintolevytilaa sekä suorittimen, jonka kellotaajuus on yli 2 gigahertsiä tai joka on kaksiytiminen.

Mukana tulee kaikki tarvittavat perusohjelmat, niin viestintään kuin tekstintekoon. Esimerkiksi nettipuhelut hoituvat ohjelmistoon sisällytetyllä Skypellä.

SenioriPC-ohjelmiston myyntipakkaus sisältää nopean usb-tikun, jossa on ohjelmisto-osio (cd-muodossa) tai dvd-levyn. SenioriPC usb-tikkuja ja dvd-levyn voi ostaa jälleenmyyjiltä tai SenioriPC:n verkkokaupasta. Jälleenmyyjiltä tikun tai dvd:n ostaneet voivat veloituksetta tilata ohjekirjasen SenioriPC:n sivustolta. SenioriPC-palvelun verkkokaupasta ohjekirjanen toimitetaan automaattisesti tilauksen yhteydessä.

Myös viihdettä on tarjolla.

SenioriPC-ohjelmiston hinta on dvd-levynä ja usb-tikkuna 32,90 euroa sisältäen ohjekirjasen ja toimituskulut Suomeen.

Innokkaille ja osaaville SenioriPC-ohjelmisto on tarjolla veloituksetta SenioriPC:n lataussivulla.

Ehkä sinua kiinnostaa...