timokompassi

Seikkaile Jyväskylässä

Jyväskylän seutua markkinoidaan kuluvan syksyn aikana uudenlaisella selaimessa ja mobiililaitteilla pelattavalla kaupunkipelillä. Seudun ICT- ja pelialaa esittelevän Mighty Jyväskylä -seikkailupelin kahdeksan kenttää sisältävät tuttuja alueita ja elementtejä Jyväskylästä.

perjantai 25. lokakuuta 2013
mighty_jyvaskyla_peli

Pelin tarinassa seikkailijahahmo Timo Kompassi putoaa kaupungin maamerkiltä, kävelykadun kompassilta pikselimaailmaan, josta löytyy oikeita alueita Jyväskylästä. Hahmon täytyy ratkaista erilaisia pulmia ja tehtäviä päästäkseen takaisin maan pinnalle. Retrohenkinen seikkailupeli on toteutettu 2D-tekniikalla ja sitä voi pelata nettiselaimessa ja mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteilla. Peliin on kytketty 5 000 euron pääpalkinto, joka arvotaan pelaajien kesken.

”Samanlaista viihteellistä ja laajempaa kaupunkipeliä ei ole tietääksemme tehty aiemmin Suomessa. Peliprojektissa on ollut hienoa ketterä eteneminen, työ on toteutettu pienellä budjetilla ja pienellä tiimillä aikataulun ollessa startista julkaisuun alle neljä kuukautta. Paikallisten nuorten osaaminen nousee esiin itse pelin tekemisessä. Peli ja pääpalkinto toimivat herätteinä, joiden oheen olemme liittäneet faktatietoa muun muassa ICT- ja pelialan koulutusmahdollisuuksista, alan työpaikoista ja yrityksistä”, kertoo markkinointipäällikkö Taija Lappeteläinen Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy:stä.

Mighty Jyväskylä -pelin vastaavat koolla: vasemmalla Jykesin markkinointipäällikkö Taija Lappeteläinen, oikealla pelin tuottaja Klaus Kääriäinen peliosuuskunta Expasta ja keskellä suuri seikkailija, pelihahmo Timo Kompassi.

Ehkä sinua kiinnostaa...