s_app_iphone

Pidä olympiakisat mukanasi

Sotši Areena on Ylen laaja urheilupalvelu, joka toimii älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

perjantai 7. helmikuuta 2014
yle_sotshi
s_app_wp
s_app_android

Ilmainen sovellus tarjoaa kaiken kisoista tuotettavan tv-materiaalin. Kisoja ja eri lajeja voi seurata suorana tai jälkikäteen, vaikka lähetystä ei näytettäisi Ylen tv-kanavilla. Lähes kaikki lähetykset on selostettu suomeksi. Sotši Areenassa on suoraa lähetystä tarjolla noin 700 tuntia.

Sotši Areenassa on saatavilla myös reaaliaikainen tulos- ja tilastopalvelu sekä ohjelmaopas, jossa vinkataan kaikki tulevat suomalaislajit.

Sotši Areenan suoraa lähetystä voi alkaa katsoa halutusta kohdasta heti, vaikka lähetys ei olisi vielä loppunutkaan. Livetapahtumaa voi myös kelata taaksepäin katsoakseen jännittävän tilanteen uudestaan. Kisalähetyksen aikajanalle tulee myös merkinnät ottelun tärkeimmistä hetkistä, kuten maaleista.

Tietokoneella Sotši Areenan sisältöä voi seurata lähes samassa laajuudessaan joko Yle Urheilun nettisivujen tai Yle Areenan kautta.

Tableteille ja matkapuhelimille ladattavasta ilmaisesta sovelluksesta on Iphone- ja Ipad-versio, Android- puhelin ja -tablet-versio sekä versio Windows-puhelimelle.

Ehkä sinua kiinnostaa...