xboxkinect.jpg

Xbox Kinect tulee Linnanmäelle

Viime marraskuussa Xbox 360:lle julkaistu Kinect on vienyt pelaajat omissa olohuoneissaan laskemaan koskia, leikkimään tiikerinpennun kanssa, tanssimaan, urheilemaan ja ajamaan kilpaa – ilman peliohjainta. Tänä kesänä Xbox tuo Kinect-elämykset yli miljoonan suomalaisen ulottuville Suomen suosituimpaan matkailukohteeseen Linnanmäelle.

maanantai 21. helmikuuta 2011
Kinect_olohuone.jpg

Kinect tunnistaa ihmisen koko vartalon liikkeet, kasvot ja jopa puheen. Kahden kuukauden aikana Kinectiä myytiin maailmanlaajuisesti kahdeksan miljoonaa kappaletta, joka tekee siitä kaikkien aikojen nopeimmin myydyn viihdelaitteen. Lisäksi Kinect on voittanut useita palkintoja ympäri maailman. Suomessa se valittiin Vuoden Liikuntatuotteeksi 2010, mikä on ainutlaatuinen tunnustus Kinect-pelien liikunnallisesta puolesta.

Linnanmäen kesäkausi ja Kinect-pelialue aukeavat 29. huhtikuuta. Pelialue on maksutta huvipuistovieraiden käytössä lähes lokakuuhun asti. Pelialueella pelattavat Kinect-pelit sopivat koko perheelle iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kinect-alueella järjestetään säännöllisesti myös erilaisia pelitapahtumia ja kilpailuja. Tapahtumakalenteri ja tarkemmat tiedot julkistetaan myöhemmin.

"Kinect on tehnyt lyhyessä ajassa lähtemättömän vaikutuksen ihmisiin Suomessa ja ympäri maailman, mutta tämä on vasta alkua”, lupaa Microsoft Oy:n Xboxista vastaava tuotepäällikkö Henrik Jürgens.

"Linnanmäki-yhteistyön myötä jokainen suomalainen voi kokea ohjaimettoman peli- ja viihde-elämyksen ainutlaatuisessa ja historiallisessa huvipuistoympäristössä”.

Ehkä sinua kiinnostaa...