Fadingfairytales_02

Suomalainen mobiilipeli yhdistelee kuuluisia satuhahmoja keskenään

Helsinkiläisen Dodreamsin Fading Fairytales on koko perheen mobiilipeli, jossa yhdistyvät tutut satuhahmot, elokuvamainen juoni ja taktinen pelaaminen.

perjantai 19. huhtikuuta 2013
Fadingfairytales_01
Fadingfairytales_04
Fadingfairytales_03

Fading Fairytalesin satumaailma kokoaa yhteen koko perheelle tutut hahmot aina Pinokkiosta Punahilkkaan. Hassujen hahmojen ympärille kirjoitetussa elokuvamaisessa juonessa pelaaja päätyy selvittämään satumaailman arvoituksia ja pyrkii palauttamaan hyvän ja pahan tasapainon.

Fading Fairytales on kuuluisia satuja yhdistelevä ja poikkeuksellisen tarinavetoinen mobiilipeli. Peli pyrkii tavoittamaan laajan kohdeyleisön niin helppokäyttöisen käyttöliittymänsä kuin tarinaympäristönsäkin puolesta. Toisaalta Fading Fairytales tarjoaa syvyyttä myös tottuneille pelaajille: roolipeleistä tuodut elementit ja pelistrategian merkitys tuovat mukanaan myös tervetullutta haastetta.

Dynaamisissa, vuoropohjaisissa taisteluissa voi harjoittaa omaa pelisilmää ja satuhahmoja voi värvätä taistelemaan pelaajan puolella. Hahmoja voi myös varustaa ja puvustaa sadoilla erilaisilla osilla.

Applen AppStoressa julkaistu Fading Fairytales on Dodreamsin ensimmäinen iOS-laitteille kehittämä peli. Sarjakuvamainen Fading Fairytales toimii siis myös tärkeänä pelinavauksena yhtiölle, joka siirtää nyt painopisteensä globaaleille markkinoille suunnatun laadukkaan mobiilisisällön tarjoamiseen.

Yhtiön suosittuja pelipalveluita aiemmilta vuosilta ovat olleet muun muassa virtuaalitanssipeli 5Street ja ajosimulaattoripeli maailmannopeinkansa.fi, joista molemmat on julkaistu Suomessa yhteistyössä MTV3:n/SubTV:n kanssa.

Pelin voi ladata ilmaiseksi Apple AppStoresta.

Ehkä sinua kiinnostaa...