nhl13logo

NHL 13 mullistaa virtuaalilätkän

Suomalaisilla ei mennyt oikein putkeen tosimaailman lätkäkentillä, mutta syksyllä meillä on taas mahdollista hakea lohtua virtuaalikaukalossa.

tiistai 22. toukokuuta 2012
nhlsnap

Electronic Arts on julkistanut EA SPORTS NHL 13 -pelin tärkeimmät ominaisuudet kertoen pelin suurimmasta muutoksesta sitten NHL 07 -pelissä esitellyn Skill Stickin. Tärkeimpänä uudistuksena on täysin uudenlainen True Performance Skating -fysiikkamoottori yhdistettynä uuteen innovatiiviseen EA SPORTS Hockey I.Q -tekoälyyn. NHL 13 tarjoaa uudistetun pelikokemuksen, joka toistaa oikean NHL-lätkän vauhdin, luovuuden ja strategian. NHL 13 tarjoaa lisäksi uusia kokemuksia täysin uusien GM Connected ja NHL Moments Live moodien myötä. NHL 13 julkaistaan Suomessa 13.9.2012.

"NHL-kehitystiimi on aina johtanut uusien innovaatioiden kehittämisessä urheilupeleihin tuomalla pelaajaohjauksen mullistaneen Skill Stickin, luomalla huikeita yhteisöllisiä kokemuksia EA SPORTS Hockey League -palvelun kautta ja esittelemällä oikean fysiikkamallinnuksen urheilupeleihin", johtaja Dean Richards EA SPORTSilta kertoo.

"Uuden NHL 13 -pelin myötä lätkäfanit ja sporttipelien ystävät pääsevät jälleen nauttimaan huikeista innovaatioista, jotka tulevat muuttamaan tavan pelata tätä peliä."

NHL 13 pelin uusia ominaisuuksia:

True Performance Skating — Pelitapaa muuttava innovaatio, joka esittelee fysiikkapohjaisen luistelun ja yli 1000 uutta animaatiota. True Performance Skating toistaa autenttisesti aitojen NHL-pelaajien räjähtävän ja vauhdikkaan pelitavan. Yhdistettynä Skill Stickiin se antaa pelaajille mahdollisuuden hyödyntää kaikkia NHL-pelaajien ominaisuuksia tarjoamalla ennennäkemättömän ohjauksen ja luovuuden, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet mahdollisia jääkiekkopelissä.

EA SPORTS Hockey I.Q. — Innovatiivinen uusi tekoälyjärjestelmä, joka ohjaa pelaajien, maalivahtien ja joukkueen käyttäytymistä. Pelaajat ovat aiemmissa NHL-peleissä olleet tietoisia vain lähellä olevista pelaajista ja maalivahdit ovat reagoineet vain kiekkoa hallussa pitävään pelaajaan. Uuden EA SPORTS Hockey I.Q. -tekoälyn myötä kaikki pelaajat ovat täysin tietoisia muista jäällä olevista pelaajista. Tämä tekee päätöksistä entistä nopeampia, fiksumpia ja aidompia. EA SPORTS Hockey IQ tarjoaa lisäksi kaikkien aikojen syvimmän ja monipuolisimman valikoiman aitoja lätkästrategioita ja -systeemeitä.

GM Connected — Täydellinen fantasialiiga ystäville. GM Connected vie pelisarjan suosituimman offline-moodin, Be a GM, täysin uudelle tasolle mahdollistamalla ystävien välisen pelauksen omassa 30 NHL-joukkueen sarjassa. Moodi tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hallita, pelata tai valmentaa omaa joukkuetta kohti tähteyttä. GM voi myös laajentaa kokemusta uudella mobiilisovelluksella, jonka myötä peli kulkee mukana kaikkialle.

NHL Moments Live — Uudelleenkirjoita tai elä uudelleen historiaa pelaamalla jännittävimpiä NHL-hetkiä. NHL 13 kehittää edelleen konseptia, joka on esitelty muissa sporttipeleissä, esittelemällä jokaisen skenaarion aidon NHL-materiaalin kera vieden pelaajat lähemmäs jokaista intensiivistä hetkeä. Pelilevyltä löytyy NHL-kauden 2011–2012 jännittävimmät hetket ja uusia 2012–2013 hetkiä lisätään läpi kauden.

Team-First Presentation, joka kustomoi NHL 13 -kokemuksen oman NHL-suosikkijoukkueen mukaan.

Kustomoitava EA SPORTS Hockey IQ mahdollistaa omien pelaajien ja joukkueen strategioiden luomisen ja taltioinnin ennennäkemättömällä tavalla sarjan historiassa.

Uudistuksia keskeisiin offline ja online-moodeihin kuten muun muassa Hockey Ultimate Team, Be a Pro, EA SPORTS Hockey League, sekä parannettu kaukalokokemus.

EA SPORTS NHL 13 -peliä kehitetään EA Canadan studiolla Vancouverissa.

Ehkä sinua kiinnostaa...