NhlGoalCeleb

NHL 12 virkistää virtuaalilätkää

Syksy lupaa kuumaa lätkäkautta myös virtuaalisille pelikentille. Syyskuussa ilmestyvä EA:n NHL 12 -peli tarjoaa muun muassa interaktiivisen fysiikkamoottorin ja dynaamiset maalivahdit.

perjantai 27. toukokuuta 2011
Sedins
Setoguchi

Electronic Arts on julkistanut jo joitain uusia ominaisuuksia 8. syyskuuta ilmestyvästä NHL 12 -pelistä.

NHL 12 Full Contact -fysiikkamoottorin luvataan herättävän henkiin pelitapahtumat henkiin aina pelaajista ympäristöön – kaikki on interaktiivista. Pelaaja voi kokea lätkän aggressiivisuuden ja monimuotoisuuden rikkoutuvista pleksilaseista kunnon taklauksiin ja jopa maalivahdin kaatamiseen. Pelaajien koko ja fyysisyys on entistä korostetumpaa isompien pelaajien voidessa käyttää painoaan hyväksi aivan uudella tavalla.

Uudistetussa Be a Pro -moodissa voi taistella tiensä tähtiin, murskata ennätykset ja tehdä itsestään NHL-legendan. Mitä paremmin pelaa, sitä enemmän saa jääaikaa – ja voi kiekkoilla tiensä kohti Stanley Cupia.

Tänä vuonna pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa kohtaamaan dynaamisia maalivahteja. Pelaajat voivat ottaa mittaa maalivahdeista, kaataa heidät tai työntää pois paikalta – samalla kun rysäyttävät päin maalia. NHL10 -pelistä tuttua suosittua tappelumoottoria on uudistettu maalivahtitappeluilla. Kun tunteet kuumenevat, maalivahdit voivat pudottaa hanskat ja ottaa mittaa toisistaan.

Peliesitysten autenttisuutta on kasvatettu jäljittelemällä todellisia jääkiekkolähetyksiä. Mukana on ensimmäistä kertaa yksi suurimmista lätkätapahtumista: 2011 NHL Winter Classic Heinz Fieldissä, Pitssburghissa. Lisäksi uusi Action Tracker simuloi pelitapahtuminen toimintaa ajantasaisesti.

Ehkä sinua kiinnostaa...