Nhlgold

NHL 12 -pelistä Kultaversio

Electronic Arts, Anttila ja K-citymarket juhlistavat Suomen jääkiekon maailmanmestaruutta julkaisemalla erityisen NHL 12 Kultaversion. Kullanväriseen metallilaatikkoon pakattua NHL 12 -peliä painetaan rajoitettu numeroitu määrä ja se tulee myyntiin yksinoikeudella Anttilassa, Kodin Ykkösessä, NetAnttilassa ja K-citymarketeissa.

tiistai 23. elokuuta 2011
nhl12goldbox

NHL 12 -peli julkaistaan Suomessa 8. syyskuuta Xbox 360- ja PlayStation 3 -konsoleille. Pelistä tulee perusversion lisäksi saataville NHL 12 Kultaversio, jota painetaan rajoitettu määrä. NHL 12 Kultaversio tulee saataville yksilöllisesti numeroituna erikoiseränä – numerointi ykkösestä eteenpäin. NHL 12 Kultaversio on ennakkotilattavissa Anttilan, Kodin Ykkösen, NetAnttilan ja K-citymarketin myymälöistä kautta maan. Tuotteen suositushinta on sama sekä Kultaversiolle että perusversiolle.

”Jääkiekon MM-finaalien voitto oli vuoden mahtavin tapahtuma. Kultaa tuli ja lisää on luvassa – NHL 12 Kultaversion muodossa”, myyntipäällikkö Niklas Wikblad Electronic Artsilta henkäisee. ”On todella upeaa tarjota NHL-faneille tällaista herkkua.”

Electronic Arts ja Anttila järjestävät NHL 12 Yömyyntitapahtuman 7. syyskuuta 2011 alkaen klo 18.00 Kampin Anttilassa (Kampin kauppakeskus, Helsinki). Tapahtumassa pääsee pelaamaan 8. syyskuuta julkaistavaa peliä – ja ostamaan sen itselleen heti kun vuorokausi vaihtuu. Pelimyynti starttaa klo 00:00. Ensimmäisille 500 ostajalle on tiedossa erityisherkkua, sillä Kampin Anttilalle on varattu yksilöllisesti numeroitujen NHL 12 Kultaversioiden numerot 1–500.

Ohjelma: 18:00 NHL 12 –peli pelattavissa Kampin Anttilassa 19:00 Ilmoittautuminen NHL 12 -turnaukseen 20:00 NHL 12 –turnaus alkaa 22:00 NHL 12 –finaalipelit 00:00 Yömyynti alkaa

”Lätkäfaneilla kautta maan on mahtava tilaisuus hankkia keräilyharvinaisuudeksi nouseva NHL 12 Kultaversio joko ennakkotilaamalla tai varmistamalla itselleen eturivin paikan NHL 12 -yömyyntitapahtumassa”, ostaja Antti Paakki KCM-Anttilasta kertoo. ”Alkupään numeroituja pelejä halajavien kannattaa buukata kalenteristaan 7. syyskuuta, sillä ensimmäisenä jonossa oleva saa numeron 1, seuraava 2 jne. Paikalle kannattaa tulla ajoissa!”

”NHL 12 Yömyyntitapahtumasta tulee mahtava! Kiinnostus Kultaversioon on ollut huikea ja kyselyjä tulee ulkomaita myöten. NHL 12 peliä on myyty tähän mennessä jo neljä kertaa enemmän kuin viime vuonna”

Ehkä sinua kiinnostaa...