gyroxus_pieni

Istu osaksi ohjainta

Lihasvoimalla toimiva Gyroxus-istuinohjain tuo peliin lisää tuntumaa ja palautetta istuttamalla pelaajan osaksi ohjainta ja tulkitsemalla pelaajan liikkeitä.

keskiviikko 28. marraskuuta 2012
Gyroxus_lifestyle

Nykyaikaiset pelikonsoliohjaimet sopivat muotoilunsa puolesta hyvin monenlaisten pelaajien käsiin. Tästä johtuen ne myös soveltuvat lähes kaikenlaisten pelien pelaamiseen. Samasta syystä ohjainten tuntuma ja niistä saatu palaute tuntuu lähes olemattomalta. Tähän puutteeseen vastaa Gyroxus-istuinohjain, jonka avulla pelaaja uppoutuu pelin ohjaukseen uudenlaisella tavalla.

Gyroxus-istuinohjaimessa ohjaaminen perustuu perinteisen pad-ohjaimen ja istuimen yhteistoimintaan. Gyroxus-istuimessa olevien tukikaapeleiden ansioista istuin voi kallistua sekä sivusuunnassa että eteen- ja taaksepäin.

Gyroxusissa käytetyn vatupassitekniikan ansiosta istuinohjain välittää tiedon istuimen asennosta pelikonsolille, joka tulkitsee liikeohjauksen kuin se tulisi suoraan perinteisestä pelikonsoliohjaimesta. Istuinohjauksen lisäksi Gyroxus-istuimessa on myös perinteinen pelikonsoliohjain, josta löytyvät kaikki PlayStation 3 -pelikonsolin ohjaamiseen tarvittavat toiminnot, kuten väripainikkeet, liipaisinpainikkeet ja muut suuntaohjaimet.

Gyroxus on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Tarpeen vaatiessa Gyroxus voidaan myös taittaa kasaan säilyttämistä varten. Istuinta ja ohjaimen asentoa voidaan säätää pelaajan koon mukaan, joten se sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Istuin sopii isoillekin pelaajille ja kestää pelaajan painoa aina 125 kilogrammaan asti.

Gyroxus-istuinohjain on langaton ja se yhdistetään PlayStation 3 -pelikonsoliin tavallisen peliohjaimen lailla. Gyroxus ei myöskään vaadi virtaa toimiakseen, sillä istuinohjaimessa ei ole moottoria. Istuin luo vastuksen käyttäjän omaan painoon ja kallistuskulmaan perustuen, joten vastus on aina suhteessa istujan kokoon. Gyroxus-istuimessa oleva peliohjain toimii paristoilla.

Gyroxus on yhteensopiva kaikenlaisten pelien kanssa, sillä sen ohjaus perustuu perinteisen peliohjaimen toimintaan. Tarvittaessa kallistusohjauksen voi myös kytkeä pois päältä, jos halutaan käyttää pelkkää peliohjainta PlayStation 3 -pelikonsolin käyttöön tai pelin pelaamiseen.

Bigben Interactiven Gyroxus-istuinohjain maksaa 349 euroa ja se on yhteensopiva PlayStation 3 -pelikonsolin kanssa.

Ehkä sinua kiinnostaa...