south_park_cover_web

Hulvaton South Park -animaatiosarja rynnii pelikonsoleille

Ubisoftin South Park: The Stick of Truth tuo suositun animaatiosarjan hulvattoman anarkian pc:lle ja konsoleille. 6. maaliskuuta julkaistavan pelin kehittämisessä ovat olleet aktiivisesti mukana alkuperäiset South Park -televisiosarjan luojat, Trey Parker ja Matt Stone.

keskiviikko 19. helmikuuta 2014
spsot_screenshot3
spsot_screenshot4
spsot_screenshot5
spsot_screenshot1
spsot_screenshot2

South Park tunnetaan parhaiten hauskana, anteeksipyytelemättömänä ja monia asioita parodioivana televisiosarjana. Vuodesta 1997 alkaen esitetyn animaatiosarjan taustalla ovat edelleen alkuperäiset tekijät, Trey Parker ja Matt Stone. Televisiosarjana äärimmäisen suosittu South Park on kahminut useita palkintoja ja sitä on esitetty jo peräti 17 tuotantokautta.

South Park: The Stick of Truth -pelissä neljäsluokkalaisten vaarallisilta taistelukentiltä nousee nuori sankari. Hänen kohtalonaan on olla South Parkin pelastaja. Eeppisen seikkailun tehtävänä on olla... cool. Käynnissä on sota, joka on kestänyt jo tuhansia vuosia. Tähän ihmisten ja haltioiden väliseen sotaan löytyy yksi ainoa syy: Totuuden tikku - The Stick of Truth. Sodan kauhun tasapaino uhkaa kuitenkin muuttua, kun puheet uudesta lapsesta kiirivät halki maiden ja mantujen. Hänen tulonsa on kirjoitettu tähtiin. Muuttoautojen kaikottua uusi seikkailu voi alkaa!

Pelaaja astuu tämän uuden naperon saappaisiin ja joutuu taisteluun mitä uskomattomimpia vihollisia vastaan. Vastassa on rapumiehiä, kalsarimaahisia, hippejä ja muita pahuuden voimia. Pelaajan tehtävä on löytää Totuuden tikku ja ansaita paikkansa South Park -sarjasta tuttujen Stanin, Kylen, Cartmanin ja Kennyn vierellä. Onnistuessaan tässä pelaaja olisi koko South Parkin pelastaja, vahvistaen näin omaa sosiaalista asemaansa South Parkin ala-asteella. Epäonnistuessaan pelaaja tultaisiin ikuisesti tuntemaan katalalla tittelillä: luuseri.

South Park: The Stick of Truth julkaistaan 6. maaliskuuta sekä Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Ehkä sinua kiinnostaa...