abs

Angry Birds Seasons sai pc-version

Angry Birds Seasons pc-pelipakettiversio on ilmestynyt kauppoihin. Pelijaksojen teemoina ovat maailmalla vietettävät juhlakaudet. Esimerkiksi huhtikuussa voi valita pääsiäispeliteeman.

maanantai 20. helmikuuta 2012
abs_e

Jokainen teema on kuvitukseltaan ja pelikokemukseltaan erilainen. Juhlateemoja on mukana mm. ystävänpäivä, pääsiäinen, joulu, kiinalainen uusivuosi (lohikäärmeen vuosi). Pakettiversio pitää sisällään myös kaikki peliin jatkossa tulevat päivitykset ja laajennukset.

”Angry Birds Seasons pc-pakettiversio sisältää myös kaikki tulevat päivitykset ja laajennukset – niitä ei tarvitse ostaa erikseen, ne ovat ladattavissa aina niiden ilmestyttyä", kertoo peliyhtiö Rovion markkinointijohtaja Peter Vesterbacka. ”Seasons-paketti on siis todella hyvä peli-investointi myös tulevaisuuteen."

"Angry Birds Seasons on kolmas Angry Birds -peli, joka on ilmestynyt pakettiversiona Suomen markkinoille. Pari kuukautta aikaisemmin ilmestyneet Angry Birds- ja Angry Birds Rio -pelit ovat tällä hetkellä myydyimpiä alan tuotteita Suomessa", markkinointijohtaja Markku Karijoki kertoo jakelijayhtiö PLAN 1 Oy:stä ja arvioi syyt menestykseen: Pelien laatu, hinta ja sisällön laajuus ovat erinomaisia. Tietenkin myös tuotteiden kotimaisuus on tällä hetkellä tärkeä asia."

Angry Birds Seasons pc-pelin nykyiset juhlateemat: - Ystävänpäivä (Hogs and Kisses) - Pyhän Patrickin päivä (Go Green, Get Lucky) - Pääsiäinen (Easter Eggs) - Kesäteema (Summer Pignic) - Kiinalainen kuujuhla (Mooncake Festival) - Jouluteema (Wreck the Halls) - Kiinalainen uusivuosi (Year of the Dragon)

Angry Birds Seasons pc-pelipaketin hinta on noin kymmenen euroa. Pelin tukkujakelun hoitaa PLAN 1 Oy ja peliä myyvät marketit, tavaratalot, pelimyymälät ja muut jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Ehkä sinua kiinnostaa...