Etunurkka

Parhaat ohjelmat 2016

KotiMikron Etunurkassa on laaja valikoima ilmaisia ohjelmia. Esittelemme kuluneen vuoden viisi suosituinta.

maanantai 19. joulukuuta 2016 teksti S. Nielsen

Kaupallisille ohjelmille on hyviä ilmaisia vaihtoehtoja. KotiMikron Etunurkassa on kattava valikoima ilmaisia ohjelmia eri luokissa. Varsinkin tietoturva on hyvin edustettuna.

Tässä ovat kuluneen vuoden suosituimmat Etunurkka-ohjelmat.

Malwarebytes Antimalware Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tietoturvaohjelma täydentää tietokoneen tietoturvaa antamalla suojaa vakoiluohjelmia ja muita haitakkeita vastaan.

Lataa Malwarebytes Antimalware

Malwarebytes AdwCleaner Malwarebytes-tietoturvaperheen tuorein tulokas AdwCleaner puhdistaa tietokoneen mainos- ja vakoiluohjelmista. Suorita ohjelma säännöllisesti ja vähintään silloin, kun selain käyttäytyy omituisesti.

Lataa Malwarebytes Adwcleaner

Ashampoo Winoptimizer Haluatko siivota Windowsin paraatikuntoon? Ashampoon WinOptimizer tarjoaa käyttöön tukun työkaluja tietokoneen siivoamiseen ja optimointiin.

Lataa Ashampoo Winoptimizer 11

PatchMyPC Vanhentuneet ohjelmaversiot ovat tietoturvariski. PatchMyPC lataa uudemman version ja asentaa sen vanhan version tilalle.

Lataa Patch My PC

EaseUS Todo Backup Varmuuskopiointi kuuluu jokaisen tietokoneen käyttäjän perustehtäviin. Euseuksen varmistusohjelman ilmaisversiolla on yli kuusi miljoonaa käyttäjää. ilmaisversiolla voi myös kloonata kiintolevyn.

Lataa Easeus Todo Backup Free

Lue lisää ohjelmista.

Ehkä sinua kiinnostaa...