powerapp_hand

Päivittäjän tietolähde

FSP:n uusi ilmainen mobiilisovellus opastaa päivittäjää virtalähteen hankinnassa. Sovelluksella voi muun muassa laskea, paljonko komponentit tarvitsevat tehoa.

perjantai 13. joulukuuta 2013

Tietokoneen virtalähteen hankinta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja hauskaa. Näin lupaa FSP Group, jonka uusi mobiilisovellus FSP Power App auttaa valitsemaan oikean tuotteen koneen vaatimusten perusteella –i informatiivisella ja viihdyttävällä tavalla.

FSP tunnetaan pöytäkoneiden ja kannettavien tietokoneiden virtalähteiden ja muuntajien sekä muiden ympäristöystävällisten energiaratkaisujen toimittajana. Yritys on kehittänyt nyt ensimmäisenä toimittajana ilmaisen Android-mobiilisovelluksen, FSP Power Appin, joka toimii oppaana virtalähteiden moninaisessa maailmassa.

Tietoa ilman verkkoyhteyttä Tilanne on varmasti tuttu: olet hankkimassa komponenttia tietokoneeseen ja valmistautunut asiaan huolellisesti tutkimalla Internetistä erilaisia vaihtoehtoja ennen liikkeeseen menoa. Mutta kun seisot hyllyn edessä, joudut toteamaan, että tarvitsisit sittenkin vertailutietoja valinnan vahvistukseksi.

FSP Power App -mobiilisovellus on suunniteltu juuri tähän tilanteeseen: voit katsoa tietoja virtalähteistä ja muista tuotteista silloin kuin haluat, etkä tarvitse siihen edes verkkoyhteyttä.

FSP Power App sisältää kattavan tuotetietokannan ja auttaa valitsemaan oikean liittimen, joka soveltuu juuri sinun kannettavaasi. Sovelluksen avulla voit myös laskea, kuinka paljon tehoa tietokoneen komponentit tarvitsevat.

Myös tämä toiminto toimii ilman internet-yhteyttä, ja siten kaikki tiedot ovat aina käytettävissäsi.

Käytännön tietokirja matkapuhelimessasi Uusi sovellus antaa kaikki tarvittavat tiedot oikean tuotteen valitsemiseksi. Product overviewon yhteenveto kaikista Euroopan markkinoilla saatavana olevista FSP-tuotteista, ja sen kautta voit hakea tarkat tiedot kustakin tuotteesta.

Mikäli tarvitset termeille selityksiä, voit etsiä niitä nopeasti sovelluksen sisältämästä PowerPediasta. Toiminto auttaa ymmärtämään vaikeaselkoisia teknisiä termejä ja monimutkaisia toimintoja havainnollisten artikkeleiden avulla.

Tip Finder-toiminnosta on paljon apua oikean virtalähteen löytämiseksi notebook-, netbook- tai ultrabook-tietokoneeseen. Voit nimittäin hakea yli 9 000 eri tietokonemallia sisältävästä tietokannasta oman tietokoneesi liitintyypin sekä adapterit, jotka siihen sopivat.

Kun olet rakentamassa uutta tietokonetta, PSU Calculator auttaa valitsemaan siihen oikean virtalähteen. Se kertoo kuinka monta wattia tarvitset, kun olet valinnut tietokoneeseen käytettävät komponentit sovelluksen tarjoamasta luettelosta. Niinpä uuteen koneeseen ei tule valituksi liian pientä virtalähdettä järjestelmän vaatimuksia täyttämään.

Viihdettä ja mahdollisuus palkintoihin Virtalähteen valinnan ei tarvitse olla tylsää. FSP:n mobiilisovellukseen on lisätty neljä peliä: Power Pusher, Fan Force, Sale Storm ja Voltage Warrior, ja kun olet harjoitellut tarpeeksi, voit osallistua viralliseen Pro Games -kisaan. Voit saada lopputuloksesiiInternetin high-score-listalle, jossa parhaiten sijoittuvat voittavat palkintoja FSP:ltä.

Ehkä sinua kiinnostaa...