outlookcomkapea

Outlook.com valmistui

Nopeasti yleistyvän Outlook.com-sähköpostipalvelun täysversio on nyt saatavilla. Verkkopohjainen, maksuton Outlook.com on uudistunut sähköpostipalvelu, joka keräsi jo ennakkoon kymmeniä miljoonia käyttäjiä.

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Outlook.com-palvelu oli ensin kokeiltavana ”preview”-ennakkoversiona reilun puolen vuoden ajan. Ennakkoversio sai maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa aktiivista käyttäjää, mikä tekee Outlook.comista markkinoiden nopeimmin yleistyvän sähköpostipalvelun.

Ennakkoversion myönteisen asiakaspalautteen myötä kaikki nykyiset Hotmail-sähköpostitilit päivitetään lähikuukausina automaattisesti Outlook.com-sähköpostipalveluun.

Kaikki nykyisen Hotmail-tilin tiedot, tiedostot, viestihistoria, asetukset sekä Hotmail-sähköpostitunnus säilyvät ennallaan siirryttäessä käyttämään uutta Outlook.com-palvelua. Vain käyttöympäristö muuttuu. Kaikki Hotmail-osoitteisiin lähetetyt viestit tulevat myös jatkossa Outlook.com-sähköpostilaatikkoon.

Palveluun voi kirjautua vanhalla Hotmail-tilillä tai luoda kokonaan uuden Outlook.com-sähköpostitunnuksen. Tähän tunnukseen on mahdollista yhdistää olemassa oleva Hotmail-tili. Uuden tunnuksen luominen ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan vanhan Hotmail-osoitteen voi säilyttää.

Ehkä sinua kiinnostaa...