fanpod_ismo_intro

Ismo Alangolta Suomen ensimmäinen Ipad-artistijulkaisu

Suomen ensimmäinen iPad-taulutietokoneille tuotettu artistijulkaisu, Sähköinen sushibaari, on Ismo Alangon historiaa ja uuden äänitteen tekemistä taustoittava digitaalinen FanPOD-julkaisu.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013
fanpod_ismo_bandi

Sähköinen sushibaari sisältää ennen julkaisematonta Ismo Alanko -materiaalia, kuten videoita, valokuvia sekä Vuoden turhin laulu -kappaleen demoversion. FanPOD-julkaisusta löytyy myös Alangon uuden yhtyeen esittely, kaikki viimeisimmät musiikki- ja haastatteluvideot sekä erilaisia interaktiivisia toimintoja. FanPODin kautta voi myös tilata Ismo Alanko -tuotteita sekä osallistua kilpailuihin.

Julkaisua päivitetään tulevan kesän ja syksyn aikana ajankohtaisella materiaalilla sekä uusilla tilaajaeduilla. Sähköinen sushibaari on myynnissä Itunes Storessa 4,49 euron hintaan.

Ismo Alanko –FanPODin tuottaneen Provisual Oy:n vastaava tuottaja Jari "Cyde" Hyttinen povaa tablettijulkaisuille valoisaa tulevaisuutta kulttuuriteollisuuden ohella esimerkiksi kampanjatyökaluna.

"Tuotimme aikaisemmin noin 70 prosenttia kaikista Suomen musiikki-dvd-julkaisuista. Niiden tekeminen loppui kuin seinään ilmaisten videokanavien myötä. Tablettijulkaisuissa on parasta, että ne ovat kaksisuuntaisia, ja päivittyvien esitteiden lisäksi tekniikkaa voi hyödyntää esimerkiksi matkailun tarpeissa."

Sähköisen Sushibaarin tarjontana on muun muassa: Levyn esittely. Kaikkien kappaleiden sanat. Bändin jäsenten esittely. Videoita, joissa Ismo taustoittaa levyn kappaleiden syntyä. Levyn tuottajan Jussi Jaakonahon haastattelu. Musiikkivideoita, joista yksi ennen julkaisematon. Valokuvia keikoilta, videon kuvauksista ja yhtyeen käyttämistä soittimista. Linkki verkkokauppaan, jossa Sähköisen Sushibaarin ladanneille on tarjolla erikoistarjouksia. Ohjelmaan on sijoitettu piilolinkki, jonka kautta nopeimmat linkin löytäneet saavat uniikkeja tuotepalkintoja. Ennen julkaisemattoman version Vuoden turhin laulu -kappaleen demosta. Hinta sisältää kesän aikana tulevat päivitykset.

Ehkä sinua kiinnostaa...