officeesittely

Microsoft julkisti uuden Officen

Uusi Office toimii pilvipalveluna, joka hyödyntää Windows 8:n ominaisuuksia. Esiversio on jo ladattavissa.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Uutuus on suunniteltu toimimaan saumattomasti kosketuksella, stylus-kynällä, hiirellä tai näppäimistöllä kaikissa uusissa Windows-laitteissa, mukaan lukien tablet-tietokoneet. Uusi Office on sosiaalinen ja mahdollistaa nykyaikaisia tapoja lukemiseen, muistiinpanojen tekemiseen, tapaamisiin sekä yhteydenpitoon. Palvelu toteutetaan pilvipalveluna, jolloin se on aina ajan tasalla ja saatavilla.

”Microsoft ottaa rohkeita askelia”, sanoi Ballmer San Franciscossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa. ”Uusi, moderni Office mahdollistaa ennennäkemättömän tuottavuuden ja joustavuuden niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille. Se on pilvipalvelu, joka loistaa yhdessä Windows 8 kanssa."

Vaikka lopulliset tuotteiden ja hinnoittelun suunnitelmat julkaistaan syksyllä, Ballmer esitteli kolme uutta Office 365 tilausversiota, joista jokainen tulee sisältämään uuden 2013 version Office-sovelluksista, joihin kuuluu Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher sekä Access. Lisäksi tilaajat saavat oikeuden versiopäivityksiin ja käyttöoikeuden jopa viiteen (5) eri laitteseen (PC, Mac tai mobiililaite). Uudet palvelut ovat:

Ehkä sinua kiinnostaa...