ecc-travel-logo

Matkailijan apusovellus

ECC-Net: Travel -mobiilisovelluksen avulla voi selvittää ongelmatilanteita paikan päällä kohdemaan kielellä.

perjantai 25. heinäkuuta 2014
ecc-travel

Ostitko Euroopan-lomallasi jotain, joka rikkoutui pian ostamisen jälkeen? Onko sinulla ongelmia autonvuokrauksen tai itse varaamasi hotellimajoituksen kanssa? Myöhästyikö paluulentosi? Jos lomasi Euroopassa ei suju suunnitelmien mukaan, sinun on hyvä tietää oikeutesi ja milloin ja mistä voit vaatia korvausta. Uuden ECC-Net: Travel -mobiilisovelluksen avulla kuluttaja voi selvittää ongelmatilanteita jo paikan päällä, myös kohdemaan kielellä.

Euroopan kuluttajakeskusten verkoston (ECC-Net) tuottama mobiilisovellus on ilmainen ja toimii ilman verkkoyhteyttä ulkomaiden roaming-maksujen välttämiseksi. Sovellus on ladattavissa kaikilla EU-kielillä Iphonelle ja Ipadille, Android-laitteille ja Windows Phone -laitteille.

Sovellus auttaa kuluttajia selviytymään vaikeista tilanteista lomillaan EU-maissa, Islannissa ja Norjassa sekä selvittämään ongelmatilanteita myös kaikkien näiden maiden kielillä. Sovellus tarjoaa kuluttajille tietoa lainsäädännöstä ja neuvoja vähittäiskaupasta ostamiseen, auton vuokraamiseen, hotellimajoituksiin, lääketieteelliseen hoitoon sekä matkustamiseen lentäen, linja-autolla, laivalla tai junalla. Sovelluksesta löytyy myös matkustamisen kannalta tärkeitä puhelinnumeroita sekä yhteystietoja hätätilanteiden varalta.

Ehkä sinua kiinnostaa...