Smappee-box

Leikkaa sähkölaskusta 90 euroa vuodessa

Smappee-energiamonitorin avulla voidaan pienentää sähkölaskua keskimäärin 12 prosenttia neljän henkilön kotitaloudessa. Tämä tarkoittaa yli 90 euron säästöä vuodessa.

keskiviikko 19. marraskuuta 2014
Smappee

Sähkötaulun mittarin virtajohtoon asennettava Smappee-energiamonitori kerää tiedot kaikkien kodin eri laitteiden energiankulutuksesta. Tietoja voi tarkastella mobiilisovelluksen avulla. Smappee-sovellus esittää kaaviokuvina laitteiden energian käytön päivä-, kuukausi- ja vuositasolla.

Smappee-sovelluksen avulla voi myös etäohjata laitetta, joka on kytketty Smappee-mittarin mukana tulevaan Comfort Plug -pistorasiaan.

Energiaa menee jatkuvasti hukkaan lähes kaikissa Suomen kotitalouksissa. Harva on tietoinen laitteidensa valmiustilojen energiankulutuksesta tai uusimpien laitteiden suurista energiatarpeista. Sähköä haaskaantuu pienissä asioissa, esimerkiksi kun lamppu palaa eteisessä, jossa ei olla, tai kun kännykkä on unohtunut laturiin koko päiväksi.

Tunnistamalla Smappee-energiamonitorin avulla missä energiaa haaskautuu, voidaan sähkölaskua pienentää keskimäärin 12 prosenttia neljän henkilön kotitaloudessa. Tämä tarkoittaa yli 90 euron säästöä vuodessa, Consumer Federationin energiankulutustutkimuksen mukaan. Toisin sanoen, suomalaiset maksavat vuodessa yli 242 miljoonaa euroa tarpeettomina sähkölaskuina.

Smappee-tuotepaketti on myynnissä Smappeen verkkosivuilla sekä Applen verkkokaupassa ja Applen jälleenmyyjillä 199 euron hintaan. Pakettiin sisältyy yksi Comfort Plug -pistorasia. Kolmen lisäpistorasian pakkaus maksaa 35 euroa ja kuuden rasian pakkaus 60 euroa.

Ilmainen Smappee-sovellus on saatavilla App Store- tai Google Play -palveluista.

Ehkä sinua kiinnostaa...