Nemme_komfi_102012

Selätä pc-pulmat helposti ja nopeasti

Tietokone voi joskus oikkuilla tavalla, josta ei tunnu saavan mitään tolkkua. Mikä neuvoksi, kun ääntä ei kuulu tai kone jumittuu aina, kun huvittaisi vaikkapa katsella nettivideoita? Microsoft tarjoaa ilmaiseksi apua kaikkein yleisimpiin pc-ongelmiin.

torstai 28. kesäkuuta 2012

Kaipaatko apua juuri nyt? Microsoftin Fix it -ratkaisukeskus kelpaa keinoksi. Palvelu on upouusi ja yhä kehitysasteella, joten se ei ole täydellinen mutta joka tapauksessa lupaava. Ratkaisukeskuksesta löytyy usein pieni apuohjelma, joka asennetaan suoraan verkosta. Apuohjelmat tekevät monien pulmien korjaamisesta lastenleikkiä. Ratkaisukeskuksen ansiosta ei tarvitse tyytyä turhauttaviin nettihakuihin tai edetä sokeasti arvailemalla.

Palvelu on ilmainen, ja Fix it -ratkaisukeskuksesta saa apua, jonka takana on Microsoft. Kaikkea ei ole valitettavasti vielä käännetty suomeksi, ja varsinkin monet tekniset selitykset ovat saatavilla vain englanniksi. Siksi tässä artikkelissa keskitytään asioihin, jotka palvelu osaa ratkaista automaattisesti käyttäjän puolesta niin, ettei yksityiskohdilla tarvitse vaivata päätä.

Ehkä sinua kiinnostaa...