10m multiplication_fi

Kertotaulu tutuksi suomalaisen mobiilipelin avulla

Oppimispeliyritys 10monkeys.com on julkaissut uuden mobiilipelin helpottamaan lasten matematiikan oppimista. 10monkeys Multiplication on älypuhelimilla käytettävä matematiikan oppimispeli, joka kannustaa lapsia opettelemaan kertolaskua innostavassa ja hauskassa ympäristössä. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen julkaisu sen tulevassa mobiilipelien perheessä.

torstai 4. heinäkuuta 2013
10monkeys_multiplication

Suomalainen huippuosaaminen ja opetusinnovaatiot herättävät maailmalla suurta kiinnostusta. Uudella pelillään 10monkeys.com tähtää globaaleille kuluttajamarkkinoille ja yhtiön tuotteet on suunniteltu vastaamaan vahvasti kasvavaan digitaalisten opetussovellusten kysyntään.

”Pelimme tekevät oppimisesta hauskaa ja tehokasta. Viihdepelien lisäksi suomalaisilla on paljon annettavaa oppimispeleissä ja tällä sektorilla kansainväliset mahdollisuudet ovat rajattomat”, kertoo 10monkeys.com:n toimitusjohtaja Katri Björklund.

Peli on saatavissa sekä iOS- että Android -laitteille. Apple iOS -laitteille 10monkeys Multiplication maksaa 0,89 euroa, mutta sen saa ladata lanseeraustarjouksena maksutta. Peli on Android-laitteille maksuton myös jatkossa.

10monkeys.com on matematiikan oppimispeleihin keskittynyt yritys. Yritys yhdistää suomalaista opetusosaamista ja huipputeknologiaa luodakseen digitaalisia opetuspelejä ja -sovelluksia kansainväliseen levitykseen. 10monkeys.com julkaisi marraskuussa 2012 verkkopohjaisen matematiikan oppimisympäristön alakouluille, joka on jo käytössä maailmanlaajuisesti matematiikan opetuksessa kouluissa ja kotona.

Ehkä sinua kiinnostaa...