tips_til_dropbox_komfi_052012

Kätevä Dropbox

Pääset maksuttoman Dropbox-palvelun avulla tiedostoihisi miltä tahansa nettiyhteyden omaavalta tietokoneelta. Kokeiltuasi palvelua et enää halua olla ilman sitä.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Yksittäisiä tiedostoja on helppo liittää sähköpostiviestin liitteeksi, mutta jos tiedostoja on paljon tai jos ne ovat kooltaan isoja, kannattaa avuksi ottaa tiedostojen jakamiseen tarkoitettu palvelu. Suosituimpiin tallennuspalveluihin kuuluu Dropbox, jonka avulla tiedostojen siirtely sujuu vaivattomasti.

Mikä on Dropbox? Dropbox on verkkopalvelu, jonka avulla tiedostoja voi siirtää tietokoneelta toiselle ilman mukana kuljetettavia tallennusvälineitä. Dropboxiin tallennettuun tietoon pääsee käsiksi myös taulutietokoneella tai älypuhelimella.

Palvelu tarjoaa rekisteröityneelle käyttäjälle kaksi gigatavua ilmaista tallennustilaa. Lisätilaa voi kerätä suosittelemalla palvelua ystäville. Uusien käyttäjien myötä maksuttoman tallennustilan voi kasvattaa jopa kahdeksaan gigatavuun. Tarvittaessa lisätilaa voi hankkia kuukausimaksua vastaan. Esimerkiksi 50 gigatavun levytila maksaa 9,99 dollaria eli hieman alle kahdeksan euroa kuukaudessa.

Ehkä sinua kiinnostaa...