Windows 8 screen

Edullinen Windows 8 -päivitys

Aikaisemmista versioista radikaalisti poikkeava Windows 8 -käyttöjärjestelmä houkuttelee käyttäjiä uudella aloitusnäytöllä, edullisilla päivitystarjouksilla ja uusilla sovelluksilla.

perjantai 26. lokakuuta 2012
win8suomialoitus

Innolla odotettu Microsoftin uusi Windows 8 -käyttöjärjestelmä tuli viime perjantaina kauppoihin. Samalla myyntiin tuli runsaasti eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja Windows 8 -laitteita. Laiteuutuuksista löytyy pc-koneita, taulutietokoneita, näyttötietolaitteita ja hybridilaitteita, jotka muuntautuvat helposti sekä kannettavaksi että tabletiksi.

Vanhan Windows-käyttöjärjestelmän voi nyt päivittää edullisesti uuteen, sillä tammikuun loppuun saakka Windows XP -, Windows Vista - tai Windows 7-käyttäjät voivat ladata Windowsin sivustolta ohjelmistopäivityksen 29,99 euron hintaan. 2.6.2012 ja 31.1.2013 välisenä aikana ostetun Windows 7 -koneen saa päivitettyä Windows 8:aan 14,99 eurolla kampanjasivuilla.

Suurimpia Windows 8:n uutuksia:

Aloitusnäyttö, jonka voi helposti personoida valitsemalla tapahtumaruuduiksi itselleen tärkeimpiä ihmisiä, sovelluksia ja sivustoja.

Yhteensopivuus kosketusnäyttöjen kanssa.

Laaja valikoima Windows 8:lle optimoituja sovelluksia, joita kehitetään jatkuvasti lisää.

Uusi käyttöjärjestelmä on innostanut monet tunnetut yritykset rakentamaan Windows 8 -optimoidun sovelluksen. Niihin kuuluu muun muassa MAGS 4 YOU, joka sisältää kiinnostavia ja viihdyttäviä artikkeleita Kunto Plus-, Tee itse-, Digikuva-, Tieteen kuvalehti Historia-, Tieteen kuvalehti- , National Geographic -, ja KotiMikro-lehdistä.

Ehkä sinua kiinnostaa...