Personligt_komfi_022012

Personoi työpöytäsi

Sovelluksella SE-DesktopConstructor saa tehtyä omasta työpöydästä värikenttineen juuri niin selkeän ja näyttävän kuin haluaa.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Windowsin työpöydän taustakuvan vaihtaminen on lähes kaikille tuttua, mutta työpöytää voi muokata ja mukauttaa perusteellisemminkin. Ohjelmalla SE-DesktopConstructor saa tehtyä työpöydästä selkeämmän ilman suurta työmäärää tai erityisiä tietokonetaitoja. Nyt voikin heittää kerralla hyvästit tylsälle sinitaustaiselle työpöydälle, sillä tuttaviin voi tehdä vaikutuksen paljon näyttävämmällä käyttöliittymällä.

Oheisessa esimerkkikuvassa näkyvä viimeistelty työpöytä näyttää yhdeltä kokonaisuudelta, mutta se koostuu itse asiassa kentistä, joita jokaista voi muokata SE-DesktopConstructor- ohjelmalla erikseen. Ensin poimitaan halutut taustavärit, jonka jälkeen valitaan sovelluksen erilaisilla asetuksilla sopiva kello, kalenteri ja niin edelleen. Työpöydästä saa lisäksi tehtyä mahdollisimman yksilöllisen, kun siihen lisää vielä omia digikuvia.

Eri elementtien sijainnit työpöydällä voi määrittää millimetrin tarkkuudella. Seuraavalla aukeamalla kerrotaan, kuinka kaikki määritykset saa tehtyä käden käänteessä.

Ehkä sinua kiinnostaa...