AlkupolkuMaantieto.jpg

Alkupolku matkailee Suomen kesässä

Alkupolku Maantieto -opetuspelin avulla lapset voivat tutustua kesäiseen Suomeen ennen koko perheen lomareissuja.

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Alkupolku-pelisarjan sankaritar, Josefiina vie lapset opettavaiselle matkalle eri puolille Suomea. Josefiinan ystävä Sakke on kujeilutuulella ja hän päättää aloittaa kaikkien Suomen kaupunkien nimeämisen itsensä mukaan. Lasten tulee seurata Josefiinaa ja käydä kaikissa Suomen tunnetuimmissa kaupungeissa löytääkseen Saken. Mukana on yli 100 kaupunkia.

Matkan aikana lapset saavat mielenkiintoista tietoa Suomen maantiedosta. Lapset oppivat pelin avulla mm. missä Suomen suurimmat kaupungit sijaitsevat, mitkä ovat Suomen tärkeimmät kulttuurinähtävyydet, minkälaisia ovat Suomen eri murteet ja mitkä ovat Suomen tärkeimmät vesistöt. Lisäksi opitaan mitä ovat ilmansuunnat.

Alkupolku on laadukas ja viihdyttävä lapsille suunnattu opetuspelien sarja. Pelit on tehty huolella ja eri alojen asiantuntijoiden avustuksella. Pelit ovat opettavaisia ja syvällisiä tarinoita, joiden parissa 6-12-vuotiailla lapsilla kuluu helposti tuntikausia. Ne tukevat eri kouluaineiden opetusta ja opettavat lisäksi käytännön taitoja, kuten liikennekäyttäytymistä tai ruoanlaittoa. Alkupolku-pelisarja on täysin suomenkielinen ja ne toimivat sekä PC- että Mac-tietokoneissa. Pelien kuluttajahinta on 19,90 euroa. Pelejä jakelee PAN Vision Finland, www.panvision.com.

Alkupolku-tuotteiden myynnistä lahjoitetaan loppuvuoden ajan yksi euro lasten koulunkäyntiin Norsunluurannikolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...