adata_ae800

Wlan-kiintolevy toimii laturina, toistimena ja tukiasemana

Adatan DashDrive Air on 500 gigatavun kiintolevy, joka toimii langattomana tukiasemana ja mobiililaitteiden laturina. Laite myös suoratoistaa teräväpiirtotarkkuuden videota mobiililaitteisiin.

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Adatan uusi DashDrive Air AE800 tarjoaa ratkaisun mobiililaitteiden tilan- ja virranpuutteeseen. Adatan langattomassa asemassa on 500 gigatavua tallennustilaa, ja se suoratoistaa mediatiedostoja suoraan iOS- ja Android-laitteisiin. Suoratoistoa varten tarvitaan ilmainen DashDrive Air Elite -sovellus, joka on ladattavissa Apple App Storesta ja Google Playsta.

Dashdrive toimiii myös tavallisten pöytäkoneiden ja kannettavien tietokoneiden kanssa, joissa asemaa voi käyttää langattomana ulkoisena kiintolevynä.

Langattomassa tilassa jopa kolme käyttäjää voi suoratoistaa full hd -videota Dashdriven kiintolevyltä yhtäaikaisesti. Käyttäjiä voi olla jopa viisi, jos videokuvan laatu on hd-tasoista.

DashDrive Airin voi määritellä myös langattomaksi tukiasemaksi ja yhdistää se olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon, jolloin laitteella voi jakaa internetyhteyden jopa kahdeksan laitteen käyttöön. Käyttäjät voivat samanaikaisesti ladata laitteesta tiedostoja langattomasti ja käyttää sitä netin selaamiseen.

DashDrive Air toimii myös mobiililaitteiden laturina. Laitteen akun kapasiteetti on 5 200 mAh. Siitä riittää virtaa kahdeksaksi tunniksi, ja se on ladattavissa tavallisen usb 2.0- tai usb 3.0 -liitännän kautta.

Adata DashDrive Air AE800 on mitoiltaan 13,4 x 8 x 2,15 senttimetriä ja painaa 215 grammaa. Laitteen suositushinta on 109 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...