Smartwatch_Sony

10 asiaa, joihin älykelloa voi käyttää

Älykellolla voi korvata puhelimen käyttöä ja helpottaa päivittäisiä rutiineja. Tässä on 10 tilannetta.

keskiviikko 9. marraskuuta 2016 teksti A. Daugaard
smart watch topbox

Älykello tarjoaa monia toimintoja, kun se on yhteydessä puhelimeen. Älykäs aikarauta ranteessa riittää monessa tilanteessa niin, että puhelinta ei tarvitse ottaa esille lainkaan.

1. Seuraa kuntoasi Älykellosta löytyy usein sykemittari sekä erilaisia toimintoja ja sovelluksia kuntoiluun ja kunnon seuraamiseen.

2. Löydä perille Olitpa sitten polkupyörän satulassa tai auton ratissa, niin älykello neuvoo tien, ilman että näyttöön pitää katsoa. Kello voi ilmoittaa esimerkiksi lyhyellä värinällä kääntymisestä oikealle, ja kahdella peräkkäisellä värinällä kääntymisestä vasemmalle.

3. Osta helposti Sopivalla sovelluksella voi esimerkiksi luoda ostoslistan ranteeseen, josta ostoskoriin päätynyt tuote on helppo kuitata.

4. Lue viestejä Kellon näytöltä voi lukea ja lähettää viestejä, kun kello on synkronoitu puhelimen kanssa.

5. Seuraa aikaa Toki älykellosta voi myös tarkistaa ajan. Lisäksi virkistävää vaihtelua tarjoavat erilaiset kellotaulut, joiden valikoima on laaja.

6. Tarkista kalenteri Älykello voi muistuttaa kalenteriin merkitystä tapaamisesta värinällä. Näin muistat tarkistaa kalenterin, etkä myöhästy tärkeästä tilaisuudesta tai tapaamisesta.

7. Toista musiikkia Älykellon sovelluksen avulla voi ohjata musiikin toistoa. Musiikki voi olla ladattuna puhelimeen tai sitä voi toistaa suoratoistopalvelun kautta.

8. Seuraa somea Älykello ranteessa on helppo seurata Facebookiin ja muihin some-palveluihin tulevia päivityksiä, ilman että puhelin pitää ottaa esiin.

9. Seuraa säätä Sääennusteen saa joko kellotaululle tai omaan sääsovellukseen. Sovelluskaupassa on tarjolla useita sääsovelluksia.

10. Etsi puhelin Jos et muista, mihin jätit puhelimesi, niin älykellosta on silloin hyötyä. Kun puhelimessa on paikannustoiminto käytössä, niin kello näyttää puhelimen sijainnin kartalla ja neuvoo tarvittaessa tien.

KotiMikro kokeili seitsemää älykelloa. Lue testi!

Ehkä sinua kiinnostaa...