Overclock

Viritä PC ja pääse Taiwaniin

Tietokoneharrastajien suosimista HyperX-viritysmuisteistaan tunnettu Kingston sponsoroi suomalaisen Futuremark-ohjelmistotalon "Lords of Overclocking 2011" -ylikellotuskilpailua.

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Maailmanlaajuisella online-kisalla etsitään Euroopan, Aasian, Afrikan ja Amerikan taitavimpia pc-virittäjiä loppuvuodesta Taiwanissa käytävään MSI Master Overclocking Arena (MOA) 2011 -finaaliin. Emolevy- ja näytönohjainvalmistaja MSI yhteistyökumppaneineen, joihin myös Kingston on kuulunut usean vuoden ajan, on järjestänyt alkuvuoden mittaan jo maanosakohtaisia karsintakisoja. Euroopan aluekarsinta käytiin tällä kertaa ilman suomalaisosanottajia 15.–16.4. Turkissa, joten Lords of Overclocking tarjoaa nyt uuden "takaportti-mahdollisuuden" voittaa kahden hengen kilpailumatka Taiwaniin majoituksineen ja ylläpitoineen.

Pääpalkinnon ohella useat komponenttivalmistajat ovat lahjoittaneet kilpailuun tuotteitaan, niin myös Kingston. Viikkopalkintona maanosien parhaille on muun muassa HyperX Genesis ddr3-2133 -muisteja, kaikkien osallistujen kesken arvotaan puolestaan DataTraveler Ultimate 3.0 16 GB usb-muisteja.

Aikavälillä 4.7.-1.8. käytävä sekä 3D Mark 11 -testiohjelman ja MSI:n näytönohjainkortin omistajille tarkoitettu kilpailu löytyy internet-osoitteesta: www.3dmark.com

Kingstonin HyperX -muistien ylikellotusominaisuuksia esitellään pian Suomessakin, 4. –7.8. Helsingin Hartwall-areenalla järjestettävän Assembly Summer 2011 -tapahtuman yhteydessä. Kingstonin tuotteita tilaisuudessa edustaa yhtiön paikallinen jälleenmyyjä ja yksi Assemblyn pääsponsoreista Jimm's PC-Store.

Ehkä sinua kiinnostaa...