ADATA_PowerBank_PV100

Varmista mobiililaitteiden virransaanti

Adata PV100 Power Bank on pienikokoinen lisävirtalähde, joka lataa kaikki mikro-usb-liitännällä varustetut mobiililaitteet.

perjantai 17. tammikuuta 2014

Ajatus älypuhelimen tai taulutietokoneen virran loppumisesta kaikkein tärkeimmällä hetkellä ei ole mukava. Adata vastaa mobiililaitteiden yleistymiseen kaikkialla maailmassa uudella kannettavalla PV100 Power Bank -virtalähteellä, joka on juuri esitelty tämän vuoden Consumer Electronics Show (CES) -messuilla Las Vegasissa.

PV100 Power Bank kulkee pienen kokonsa ansiosta mukavasti mukana taskussa tai laukussa. Vain 8 millimetriä paksun ja 105 grammaa painavan virtalähteen 2,1 ampeerin latausvirta lataa valmistajan mukaan mobiililaitteet kaksi kertaa nopeammin kuin markkinoilla olevat tavalliset tuotteet. Lisäksi laitteen 4 200 milliampeerituntia riittävät täyttämään kaikkien tällä hetkellä käytössä olevien laitteiden virrantarpeen hyvin. Merkkivalot ilmoittavat litium-polymeeri-akun varaustilanteen.

PV100 Power Bankista on neljä värivaihtoehtoa: Musta, valkoinen, sininen ja pinkki.

Adatan uudella mobiilivirtalähteellä on lukuisia hyväksyntöjä, jotka varmistavat, että PV100 Power Bank toimii vakaasti ja turvallisesti myös pitkällä aikavälillä. Lisäksi laitteessa on useita turvajärjestelmiä, kuten esimerkiksi suojaukset ylilataamista, purkautumista, ylivirtaa, ylijännitettä, oikosulkuja ja ylikuumentumista vastaan.

Adata PV100 Power Bank on saatavana myymälöistä ja verkkokaupoista 30 euron ohjemyyntihintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...