TutaB2

Valvontakamera hätäpainikkeella

Matkapuhelinverkossa toimivassa Tuta B2 -hälytinlaitteessa on kiinteä valvontakamera infrapunayövalaistuksella, mikrofoni, lämpötilaanturi, akku sekä liikkeentunnistus- ja hälytystoiminnot. Kaukosäädin toimii myös turvalaitteena.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Tuta B2 on matkapuhelinverkossa toimiva valvontakamera, joka soveltuu valvonta- ja hälytinlaitteeksi niin kotiin, kesämökille kuin veneeseenkin. Kauko-ohjaimessa olevan hätäpainikkeen avulla laite soveltuu myös henkilökohtaiseksi turvalaitteeksi. Tuta B2:n mukana tulee kaksi kauko-ohjainta. Lisäksi varustukseen kuuluu vaihdettava akku, ulkonen virtalähde, säädettävä seinäkiinnitysteline ja suomen- sekä englanninkieliset käsikirjat.

Hälytystilanteessa Tuta B2 lähettää tekstiviestin sekä valokuvasarjan matkapuhelimeen mms-kuvaviestinä, äänipuhelun sekä optiona kuvasarjan sähköpostiin. Valvottavaa tilaa voidaan etäkuunnella puhelinsoitolla.

Järjestelmää voidaan laajentaa langattomilla antureilla, kuten hälytyssireeni, ovimagneettianturit, liikeanturit ja palohälyttimet.

Tuta B2 -hälytinlaitteen suositushinta on 179 euroa ja sitä maahantuo Microdata Finland Oy.

Ehkä sinua kiinnostaa...