DTHXP30_1TB

Maailman tilavin muistitikku

Kingstonin DataTraveler HyperX Predator 3.0 on nopea usb-muisti, jota on saatavana peräti teratavun kokoluokassa.

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kingston Digital Europe Ltd esitteli maanantaina CES-messuilla DataTraveler HyperX Predator 3.0 -muistitikun, joka on maailman suurimmalla kapasiteetilla varustettu Flash-muistitikku.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 tulee saataville 512 gigatavun ja 1 teratavun kokoluokissa. Se on myös siirtonopeuksiltaan Kingstonin vauhdikkain usb 3.0 -muistitikku. SuperSpeed usb 3.0 -sertifioidun tikun lukunopeus on parhaimmillaan 240 megatavua ja kirjoitusnopeus 160 megatavua sekunnissa.

”Uudelle DataTraveler HyperX Predator 3.0 -muistitikulle mahtuu kaikki mitä ikinä tarvitsee kantaa mukana matkassa. Suurella kapasiteetilla ja siirtonopeuksilla varustetuilla muistitikuilla säästyy selvää aikaa ja vaivaa. Kapasiteetti ja nopeus riittävät muun muassa hd-kuvan suoratoistoon ja editointiin sekä pelien pelaamiseen viiveettä suoraan tikulta”, toteaa Kingstonin Suomen liiketoimintaa johtava Mikko Maanoja.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 on suunnattu erityisesti käyttäjille, jotka työskentelevät suurien grafiikka- ja videotiedostojen kanssa. Se sopii myös pelaajille, jotka haluavat kantaa mukanaan koko pelikokoelmaansa pelitallennuksineen ja asetuksineen. Muistitikku myös taaksepäin yhteensopiva usb 2.0:n kanssa.

Iskuja kestävällä sinkkirungolla varustettu Kingstonin uutuusmuistikku kuuluu HyperX Predator -tuoteperheeseen, johon lukeutuu yhtiön suorituskykyisimmät tuotteet. Laitteessa on viiden vuoden takuu, johon kuuluu 24/7-tuotetuki.

Ehkä sinua kiinnostaa...