evojet2

Huippunopea mustesuihkutulostin

Lomond Evojet Office on uutta, patentoitua tulostuspäätekniikkaa hyödyntävä toimistotulostin, jossa tulostuspää pysyy paikallaan ja paperi liukuu alta.

maanantai 7. toukokuuta 2012
evojet

Lomond Evojet Office -laitteen Memjet-tulostuspää pysyy paikallaan, kun taas perinteinen tulostuspää kulkee edestakaisin ja vaatii enemmän huoltoa. Muihin nykyisiin mustesuihkutulostimiin verrattuna Memjet-tulostuspäässä on 17 kertaa enemmän suuttimia ja sillä saavuttaa jopa 704 miljoonan pisaran sekuntinopeuden, jossa pisarakoko on vain 1 pikolitraa. Tämä edustaa pienintä pisaratilavuutta koko maailmassa.

Lomond Evojet Officelle ilmoitetaan markkinoiden suurin tulostusnopeus verrattuna muihin väritulostimiin. Värilliset tulosteet voidaan tulostaa tarkalla 1600 x 800 dpi:n resoluutiolla reunasta reunaan 60 arkin minuuttivauhdilla.

Laseriin ja muihin digitaalisiin tulostimiin verrattuna Evojet on kustannustehokas valinta, sillä yhdellä edullisella mustalla kasetilla tulostaa 7 191 arkkia ja värillisellä kasetilla 6 239 arkkia. Toisin kuin lasereissa, tulostus alkaa vain muutamassa sekunnissa.

Lomond Evojet Office sopii erityisesti vaativaan toimistotulostamiseen ja valokuvatulostukseen. Lisäksi laitteella voi tulostaa isolle valikoimalle eri tulostusmateriaaleja.

Lomond Evojet Office NPS60 maksaa 1 150 euroa. 50 millilitran mustekasetit maksavat viiden kasetin settinä 349 euroa. Laitetta tuo maahan CityPlus Oy.

Ehkä sinua kiinnostaa...