LG_Pocket_Photo

Taskutulostin puhelimen kaveriksi

Otamme nykyään enemmän kuvia kuin koskaan ja tallennamme suuria määriä digikuvia älypuhelimille, muistikorteille ja tietokoneille. Joskus voi kuitenkin olla mukava saada kuva muistoksi paperille.

perjantai 20. syyskuuta 2013

LG:n uusi kannettava Pocket Photo tulostaa värikuvan yhtä nopeasti ja helposti kuin Polaroid-kamera, 40 sekunnissa – juuri lompakkoon sopivassa 50 x 76 millimetrin koossa.

LG Pocket Photo painaa vain 212 grammaa, ja mitoiltaan laite on 72,4 x 120,9 x 24,0 mm, joten se kulkee helposti mukana povitaskussa tai käsilaukussa. Tulostukseen ei tarvita värikasettia, vaan kuvat tulostetaan erityiselle Zink photo paper 2.0 -valokuvapaperille, jonka rgb-värejä sisältävät kiteet saavat värinsä Pocket Photon mikropolttimella. Tulokseksi luvataan huippulaatuisia värikuvia, joiden tarkkuus on 640 x 1224 pikseliä.

LG Pocket Photo käyttää bluetooth-tekniikkaa kuvien vastaanottamiseen, joten älypuhelimelta tulostaminen käy kätevästi ilman johtoja. Tulostin tukee myös nfc-yhteyksiä. Lisäksi Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille on saatavana ilmainen Pocket Photo -sovellus, jolla kuvia voi muokata älypuhelimessa ennen tulostusta. Sovelluksessa käyttää erilaisia suodattimia, luoda kollaaseja, lisätä kehyksiä ja erilaisia efektejä tai tehdä mallien avulla kiitos-, onnittelu- tai kutsukortteja. Sovelluksen avulla voi myös luoda helposti qr-koodeja, joilla kuviin voi liittää erilaisia tietoja, kuten verkkosivujen osoitteita, päivämääriä ja osoitteita.

LG Pocket Photon suositushinta on 179 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...