saksijahiiri

Taidetta hiirikäteen

Suomalainen nouseva tähti Kustaa Saksi on suunnitellut Microsoftin taiteilijasarjan mallistoon kuosin langattomalle mobiilihiirelle.

perjantai 2. elokuuta 2013

Kustaa Saksi on suunnitellut Microsoftin maailmanlaajuiseen levitykseen Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series -sarjalle kauneutta arkeen tuovan langattoman hiiren kuosin. Hiiret ovat juuri tulleet kauppoihin myös Suomessa.

Saksi on nousevia suomalaisia suunnittelijatähtiä, ja hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Niken, Jennifer Lopezin, Issey Miyaken ja Artekin kanssa. Kustaa Saksi on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista ja asuu tällä hetkellä Amsterdamissa.

Tuotetietoja

Langattomat, taiteilijoiden disainaamat hiiret on tarkoitettu työpariksi tietokoneelle tai tabletille. Windows- ja Mac-yhteensopiva. BlueTrack -teknologia yhdistää optisen tarkkuuden laserin täsmällisyyteen. Lopputuloksena tarkka kosketus lähes kaikilla pinnoilla. Plug-and-go-nanovastaanotin, joka voi olla matkoillakin kiinni tietokoneessa tai hiiren sisään painettuna. Virtakatkaisin auttaa säästämään paristoa – pitkä patterikesto Muotoilun ansiosta hiiri sopii sekä oikea- että vasenkätisille Suositushinta tuotteille on 29,90 e

Ehkä sinua kiinnostaa...