Getac_F110

Tablet kovaan käyttöön

Suojattua Getac F110 -tablettitietokonetta voi käyttää vaativissakin olosuhteissa, kuten kylmissä lämpötiloissa, sateessa ja esimerkiksi ajoneuvokäytössä.

perjantai 15. marraskuuta 2013

Laite kestää iskuja, pudotuksen, tärinää, pölyä ja roiskevettä. Laitteiston sertifioidut suojaluokitukset ovat IP65 ja MIL-STD 810G. Käyttölämpötila on -21°C – +60°C. Suojatusta rakenteesta huolimatta Getac F110 tablettitietokone on ohut ja kevyt. Laite on alle kolmen senttimetrin paksuinen ja paiunaa alle puolitoista kiloa.. Käyttöjärjestelmänä on joko 64-bittinen Windows 7 Pro tai Windows 8 Pro.

Getac F110 on varustettu 11,6-tuumaisella kapasitiivisella monikosketusnäytöllä, jota LumiBond-teknologian ansiosta voidaan käyttää myös hansikkaat kädessä. LumiBond parantaa myös näytön katselukulmaa ja luettavuutta auringonvalossa.

Getac F110 -tabletissa on tehokas, neljännen sukupolven Intel i5- tai Intel i7 -suoritin, akkuina kaksi hot-swappable akkua, joiden kesto on 12 tuntia. Langattomat yhteydet ovat wlan 802.11 ac, bluetooth, optiona gps (SiRFstarIV-piirisarjalla), Gobi 5000, Tri Pass-through (wlan+wwan+gps).

Lisäksi laitteessa on muun muassa viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Lisävarusteisiin kuuluu muun muassa 1d/2d-viivakoodinlukija, älykortinlukija ja kantolaukku sekä telakointiyksikkö autoon ja toimistokäyttöön.

Ehkä sinua kiinnostaa...