surface_web

Surface Windows RT tulee Suomeen 14. helmikuuta

Surface Windows RT -laitteen voi hankkia 14.2.2013 lähtien verkosta Microsoft Storesta. Tämän lisäksi Surface Windows RT -laite tulee jälleenmyyntiin Suomeen.

perjantai 8. helmikuuta 2013

Surface-markkina-alueiden lukumäärä kasvaa 13:lla Euroopan maalla, mukaan lukien Suomi. Tämä yli kaksinkertaistaa tämänhetkisten markkina-alueiden lukumäärän.

”On ollut hauskaa nähdä, kuinka hyvin Surface on vastaanotettu maailmalla. Olemme tosi innoissamme siitä, että myös suomalaiset asiakkaat saavat pian kokea ja hankkia oman upean Surface Windows RT-laitteen”, Tom Toivonen, Windows-liiketoimintajohtaja kertoo.

Surface Windows RT -laitteessa yhdistyvät taulutietokoneen kätevä koko ja monet kannettavan tietokoneen toiminnallisuudet. Ohut roiskesuojattu Touch Cover -näppäimistö tulee saataville useissa eri väreissä ja integroitu jalusta mahdollistaa viihteestä nauttimisen handsfree-tyyliin. Laite soveltuu niin työ- kuin ja huvikäytöön, sillä sen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa. Windows-sovellukset, SkyDrive-pilvipalvelu, hd-video, Xbox Music, pelit, täysikokoinen usb-portti, microsd-korttipaikka ja Office Home & Student 2013 RT -ohjelmisto.

Surface Windows RT -laite tulee saataville sekä 32 gigatavun että 64 gigatavun malleina yhdessä mustan Touch Coverin kanssa. Koko kapasiteetti ei jää käyttäjän tallennustilaksi, sillä järjestelmän ohjelmistot vievät siitä merkittävän osan.

Pakettien suositellut vähittäismyyntihinnat ovat 579 ja 679 euroa. Laitteet voi ostaa myös ilman Touch Coveria ja hankkia siihen erikseen haluamansa näppäimistön (Touch Cover tai Type Cover). Ilman Touch Coveria myytävien laitteiden suositellut vähittäismyyntihinnat ovat 479 ja 579 euroa.

Surface RT -laitteet tulevat suomalaisasiakkaiden saataville torstaina 14.2. Verkkokauppa.comin ja Gigantin myymälöihin. Lisäksi laitetta voi ostaa suoraan Microsoftin verkkokaupasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...