surfacepro

Surface Pro on täällä

Microsoftin Windows-tablet Surface Pro on Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmälle suunniteltu täysiverinen Windows 8 -tietokone, joka näyttää, tuntuu ja käyttäytyy kuin tablet-pc.

keskiviikko 29. toukokuuta 2013
Surface Pro sisältää Intel Core i5 -suorittimen ja vastaa täysimittaista Windows 8 -kannettavaa tabletin ominaisuuksilla. Surface-kynällä käyttäjä voi kirjoittaa ja piirtää käsin. Surface Prolla voi valmistajan mukaan tehdä käytännössä kaiken, mitä yleisesti on totuttu tekemään pc:llä, tietoturvaa unohtamatta.

Microsoft Surface Pro on myynnissä Gigantti- ja Verkkokauppa.com-myymälöissä sekä Microsoft Store -verkkokaupassa. Surface Pro on saatavana 64 gigatavun ja 128 gigatavun muistilla, josta järjestelmäohjelmisto varaa osan. Suositetut vähittäismyyntihinnat ovat 879 euroa 64 gigatavun mallille ja 979 euroa 128 gigatavun mallille.

Laitteen lisäksi on mahdollisuus hankkia joukko lisävarusteita, kuten eri väreissä saatava, ohut ja roiskeenkestävä Touch Cover sekä markkinoiden ohuimmaksi kehuttu näppäimistö Type Cover. Lisäksi saatavana on hd av- ja vga-sovittimet ja Wedge Touch Mouse Surface Edition -hiiri.

Surface RT:n herättämän kiinnostuksen jälkeen Surface Prota on todella odotettu innolla”, Windows-liiketoimintajohtaja Tom Toivonen sanoo. ”Odotukset ovat korkealla, ja olemme iloisia, että Surface Pro saapuu nyt Suomeen. Uskomme täydellisillä kannettavan tietokoneen ominaisuuksilla varustetun Surface Pron houkuttavan ja koukuttavan erityisesti liikkuvaa työtä tekeviä ihmisiä.”

Surface-laiteperhe tarjoaa tutun Windows-käyttökokemuksen, jonka avulla ihmiset voivat työskennellä helpommin, pelata tosissaan ja olla yhteydessä itselleen tärkeisiin ihmisiin. Siirtymisen viihteen ja luovan työskentelyn välillä luvataan käyvän Surfacella saumattomasti. Kevyen, mutta kestävän kuoren sekä sisäänrakennetun jalustan ja integroidun suojan myötä käyttäjä voi olla tehokas paikasta riippumatta. Täysimittainen usb-portti ja micro-sdxc-korttipaikka tallennustilan lisäämiseksi sekä 16:9-kuvasuhteen hd-laajakuvanäyttö täydentvät laitteen ominaisuuksia sisällön kuluttamiseen, tuottamiseen ja jakamiseen.

Ehkä sinua kiinnostaa...