Telewell-LTE600

Reititin kahdella sim-kortilla

TeleWell Oy on julkistanut nopean yritysreitittimen, joka takaa varmat lte/4g/3g-yhteydet kahdella sim-kortilla. Samalla TeleWell julkisti säänkestävän 3g/4g/lte-ulkoantennin.

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

TeleWell TW-LTE600 on reititin, joka mahdollistaa lte/4g/3g -yhteyden jakamisen kaikille lähiverkon laitteille. Laite toimii yhtä aikaa langattomana lte/4g/3g -yhteyksien reitittimenä, langattomana 300 megabitin wlan-tukiasemana ja langallisena 100 megabitin neliporttisena ethernet-kytkimenä.

Reitittimessä on paikat kahdelle SIM-kortille, joihin voi hankkia kahden eri operaattorin liittymäkortit. Näin voidaan taata toimivat yhteydet myös lte/4g/3g -verkkojen vikatilanteissa. Reititin ottaa toisen liittymän käyttöön automaattisesti jos ensimmäisen liittymän yhteys katkeaa. Reitittimeen voi myös erikseen hankkia adsl-yhteyden maksullisena ohjelmistopäivityksenä.

Reitittimessä on usb 2.0 -liitäntä tulostimen tai ulkoisen kiintolevyn jakamiseksi lähiverkkoon. Laite tukee myös kotimaisia dyndns-palveluita (esimerkiksi Dy.fi).

TeleWell 3g/4g/lte -antenni TeleWell 3g/4g/lte -antenni on ympärisäteilevä antenniratkaisu, joka sopii erinomaisesti niin ajoneuvoihin, veneisiin kuin rakennuksiinkin. Antenni osaa hyödyntää vaihtuvia tukiasemia ja näin parantaa kantamaa myös ruuhkaisimmilla taajama-alueilla. Antenni jopa kaksinkertaistaa kantaman normaaliin verrattuna 6-8 dBi:n signaalin vahvistuksellaan.

Säänkestävän koteloratkaisun ansiosta antenni sopii ulkotiloihin vaativissakin ympäristöissä. Antennin mukana tulee kulmarautakiinnitys.

TeleWell 3g/4g/lte -antenni toimii 800, 900, 1800, 1900, 2100 ja 2400 megahertsin taajuuksilla. Se tukee myös 800 megahertsin 4g-yhteyksiä.

TeleWell TW-LTE600 -reititin maksaa 380 euroa ja TeleWell 3g/4g/lte -antennin hinta on 149 euroa. Reitittimen adsl-ohjelmistopäivityksen suositushinta on 50 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...