samsung-galaxy-tab-3-kids

Omiiko tenava tablettisi? Ratkaisu – Galaxy Tab 3 Kids

Perhetabletti muuttuu napin painalluksella värikkääksi leluksi, jossa on ominaisuuksia kaikenikäisille lapsille.

perjantai 29. marraskuuta 2013

Toisella painalluksella ja salasanan syöttämällä koneen voi avata normaalin Samsungin Android-käyttöliittymään. Laitteeseen on esiasennettu hauskoja ja opettavaisia pelejä lapsille ja lisäsisältöä voi ladata helposti Google Play -kaupasta.

Galaxy Tab 3 Kids -tabletissa on myös toiminto, jolla vanhemmat voivat halutessaan rajoittaa päivittäistä käyttöaikaa. Tabletin voi asettaa lukkiutumaan halutun käyttöajan jälkeen, jolloin se vaatii salasanan toimiakseen.

Tabletin Kids-käyttötilalla vanhemmat voivat varmistaa, että kaikki sisältö on perheystävällistä. Normaalissa tilassa otetut kuvat sekä laitteeseen ladatut pelit, videot ja muu viihdesisältö ei päädy automaattisesti lasten ulottuville.

”Lapset ovat muutamassa vuodessa omaksuneet tabletit, koska se ne ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Tämä kuitenkin usein tarkoittaa sitä, että lapset ovat omineet vanhempien tabletit leluiksi. Galaxy Tab 3 Kids sopii koko perheelle. Sen leikkisä muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä lasten suosikin. Siinä on myös kolauksia pehmentävät suojakuoret, joiden tarpeellisuuden jokainen pienen lapsen vanhempi ymmärtää, toteaa Samsungin Telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Värikäs suojakuori kuuluu laitteen vakiovarustukseen. Lisäksi tabletille on saatavana C Pen -kynä, joka sopii piirtelyyn ja vaikkapa kirjoittamisen opetteluun. Se kannustaa luovuuteen ja oppimiseen ja samalla kehittää lapsen hienomotoriikkaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...