ViewsonicVSD220

Viewsonicilta Android-kosketusnäyttö

ViewSonic tuo markkinoille Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä varustetun kosketusnäytön, jossa yhdistyvät tablettilaitteen ja teräväpiirtonäytön ominaisuudet.

perjantai 28. syyskuuta 2012

ViewSonic VSD220:n sydämenä toimii Texas Instrumentsin tehokas, kaksiytiminen yhden gigahertsin Omap 4 -suoritin. Näyttö kykenee 1920 x 1080 pisteen tarkkuuteen. Käyttöjärjestelmänä on tablettilaitteista ja älypuhelimista tuttu Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). VSD220 on myös Google Mobile Service (GMS) -sertifioitu, jonka ansiosta siihen on saatavilla tuhansia Android-sovelluksia suoraan Google Play -kauppapaikan kautta. Niin ikään älynäytön avulla sujuvat monet sosiaaliset palvelut, internetissä surffailu, pelaaminen ja monet muut toiminnot.

Kosketusnäyttöteknologian ansiosta laitetta voidaan ohjata sormien kosketuksilla ja erilaisin pyyhkäisyin. Kirjoitettaessa näytölle ilmestyy tablettilaitteista ja älypuhelimista tuttu virtuaalinäppäimistö. Vaihtoehtoisesti näyttöä voidaan hallita erikseen hankittavalla hiirellä ja näppäimistöllä.

Yhdysrakenteisen langattoman verkkosovittimen ja ethernet-verkkoliitännän ansiosta näyttöä voidaan käyttää verkossa ilman tietokonetta. Lisäksi näytössä on bluetooth-valmius, jonka avulla näyttöön voidaan liittää vaikkapa bluetooth-yhteyttä käyttävä hiiri, näppäimistö ja äänentoisto. Yhdysrakenteisen mikrofonin ja 1,3 megapikselin nettikameran ansiosta VSD220 soveltuu myös videopuheluihin. Lisäksi näytössä on kiinteät kaiuttimet, joiden äänenlaadusta vastaa SRS Premium Sound -järjestelmä.

ViewSonic VSD220 -älynäytössä on monipuoliset oheislaiteliitännät. Micro-hdmi-liitännän kautta VSD220 voidaan liittää tietokoneen ulkoiseksi näytöksi. Lisäksi näytössä on 3 usb-liitäntää sekä kuulokeliitäntä. Näytössä on myös muistikortinlukija micro sd -korteille. Muistikortin lisäksi tiedostoja voidaan tuoda näytölle myös usb-liitäntään kytketystä ulkoisesta asemasta.

ViewSonic VSD220 tulee myyntiin lokakuun aikana ja sen suositushinta on 449 euroa.

ViewSonic 25 vuotta

Ehkä sinua kiinnostaa...