Lisää MM-tunnelmaa kotikatsomoon

MM-otteluiden seuraamisesta saa vielä vähän hauskempaa, jos käytössä on Philipsin Ambilight-televisio. Sen voi mukauttaa ottelun mukaan ja matsia voi jopa tuomaroida.

torstai 28. kesäkuuta 2018


Kannattamansa maan lippua voi toki heiluttaa kotikatsomossakin, mutta jos sohvalla on muitakin, niin huomaavainen futisfani miettii kaksi kertaa, jo ihan perherauhankin kannalta.

Diginatiivin konstit tulevat tässäkin pelastuksena niille onnellisille, joilla on käytössä Philipsin televisio ja siinä Ambilight-taustavalaisu. 

Ambilight on Philipsin kehittämä tekniikka, joka jatkaa televisiokuvan värimaailmaa television takana olevalle seinälle. 

Tekniikkaa voi hyödyntää kisatunnelmaan asentamalla ilmaisen Wave Your Flag -sovelluksen, joka on saatavana Androidile ja iOSille. 

Lataa sovellus iOSille täältä.

Lataa sovellus Androidille täältä.

Luo stadiontunnelmaa kotisohvalla

Sovelluksen avulla saa heijastettua kaikkien jalkapallon MM-kisoihin osallistuvien maiden liput television takana olevalle seinälle. 

Sovelluksella voi tehdä vaikutuksen argentiinalaisiin vieraisiin heijastamalla maan lipun värit seinälle ottelun aikana. Sovelluksella voi myös jakaa pelaavien joukkueiden liput molemmin puolin tv-taustaa.

Maalia voi puolestaan tuulettaa esimerkiksi värien ilotulituksella. 

Haasta tuomari

Jos tuomarin pilli soi mielestäsi väärässä kohtaa ja taskusta nousee väärän värinen kortti, voit esittää oman mielipiteesi ja vaihtaa kortin väriä heijastamalla oman vaihtoehtosi seinälle.

Lippu valitaan älypuhelimen tai taulutietokoneen sovelluksella ja lipun värit käynnistetään kotikatsomossa sovelluksen Kick Off -painikkeella. 

Käynnistämällä puhelimen tai tablet-laitteen mikrofonin olohuoneen riemun- tai pettymyksenkiljaisuilla voi vahvistaa Ambilight-valoshowta ja nostaa näin tunnelmaa vielä lähemmäksi kattoa.

Lisää kouraantuntuvaa tunnelmaa saa, kun interaktiivista painiketta on painettu. Silloin puhelimen tai tablet-laitteen näyttö toistaa valittua Ambilight-tehostetta. 

Lippuvalikko on myös valittavissa kaikkien vuoden 2018 Philips-televisioiden Ambilight-asetuksissa.

KotiMikro suosittelee:

Nyt voit nauttia paremmasta äänestä tietokoneen tai mobiililaitteen äärellä – muita häiritsemättä. 

Nyt saat kuulokkeet ja 4 numeroa KotiMikroa sekä e-kirjan ”Seuraa suosikkejasi suoratoistona” yhteishintaan vain 21,90 euroa. Säästät 57,90 euroa. 

Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...