K310_lifestyle

Logitechilta pestävä ja kestävä näppäimistö

Oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo markkinoille vedellä pestävän näppäimistön, joka kestää myös kulutusta.

maanantai 27. elokuuta 2012

Logitech Washable Keyboard K310 on käsinpestävä ja kestävä näppäimistö, jonka luvataan olevan sekä helppo puhdistaa ja pestä että vaivaton kuivata. Näppäimistö sietää jopa 30 senttimetrin veden syvyyden. Näppäimistössä olevien kuivausreikien ansiosta se myös kuivuu nopeasti jättämättä vettä sisuksiinsa.

Näppäimistön painikkeet ovat laserkaiverrettuja ja ultraviolettikäsiteltyjä, joten painikkeiden merkinnät kestävät kulutusta ja pesua perinteistä näppäimistöä paremmin. Lisäksi näppäimistön painikkeiden kerrotaan kestävän jopa viisi miljoonaa painelukertaa, mikä takaa näppäimistön kestävyyden vuodesta toiseen.

Logitech Washable Keyboard K310 on myös ominaisuuksiensa puolesta täysverinen näppäimistö. Funktionäppäimet tuovat mukanaan käteviä lisätoimintoja ja erilliset numeronäppäimet soveltuvat moneen eri käyttöön. Lisäksi näppäimistön kaksitoista eri pikanäppäintä soveltuvat esimerkiksi sähköpostin, nettiselaimen, äänenvoimakkuuden ja median hallintaan.

K310 on suunniteltu toimimaan Windows-käyttöjärjestelmissä eikä näppäimistön käyttöönotto vaadi minkäänlaisen ohjelmiston asentamista tai käyttöönottoa. Näppäimistö on heti käyttövalmis, kun se on yhdistetty tietokoneen usb-liitäntään.

Logitech Washable Keyboard K310 tulee myyntiin lokakuun aikana 39,90 euron hintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...