philips_mmd

Maailma sormenpäissä

Kosketusnäytöt yleistyvät vähitellen ja hintakäyrä on kuluttajaa ilahduttavasti laskusuuntainen. Uusia kosketusnäyttöjä on tullut muun muassa Acerilta ja Philipsiltä.

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Philipsin näyttöjä lisenssillä valmistava MMD on tuonut markkinoille 23-tuumaisen Philips 231C5 SmoothTouch -näytön. Sen kapasitiivinen kosketusnäyttö tunnistaa enimmillään kymmenen eri kosketuspistettä, mikä mahdollistaa monipuolisten kosketuseleiden käyttämisen. Näytössä on lisäksi nettikamera, kaiuttimet ja mikrofoni sekä laajan katselukulman ips led -paneeli.

Va-paneeliteknikkaa käyttävässä, 21,5-tuumaisessa Acer UT220HQL -näytössä on 1920x1080 -resoluutioinen led-taustavalaistu näyttö, joka soveltuu kuvankäsittelyyn, pelaamiseen ja multimediasovelluksiin. Myös Acer tukee 10-pisteistä kosketusta.

Sekä Philipsin että Acerin näytöllä voi myös näyttää kuvia ja toistaa ääntä suoraan kännykästä mhl-yhteyden kautta.

Varsinkin konttorikäyttöön suunniteltua Philips 231C5:ä voi kallistaa taaksepäin aina 60 asteen kulmaan asti, ja Acer UT220HQL -näyttöä voi kallistaa pystysuunnassa jopa 80 astetta. Kallistusmahdollisuus tuo lisää ergonomiaa kosketusnäytön käyttämiseen. Molemmissa näytöissä on lisäksi poikkeuksellisen laaja katselukulma, 178 astetta.

Täyden teräväpiirron näytöissä on hdmi-, vga- ja usb-liitännät. Acerissa usb on 2.0-versio.

Philips 231C5 SmoothTouch maksaa 499 euroa, Acer UT220HQL maksaa 299 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...