lenovo_beacon

Lenovolta henkilökohtainen pilvitallennuslaite

Lenovo on esitellyt kulutuselektroniikan CES-messuilla ensimmäisen henkilökohtaiseen käyttöön suunnitellun pilvitallennuslaitteensa. Beacon-niminen laite on tarkoitettu erityisesti kodin multimediakeskukseksi.

perjantai 10. tammikuuta 2014

Beaconin avulla tiedostot voi jakaa langattomasti tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin, ja erillisen sovelluksen avulla Beaconia voi myös kauko-ohjata Android-älypuhelimella. Tallennustilaa on enimmillään jopa 6 teratavua.

Beaconin voi yhdistää verkkoon mobiiliverkon, wlanin tai ethernetin kautta. Laitetta saa mustana ja valkoisena.

Lenovo Beacon tulee myyntiin huhtikuussa 199 dollarin lähtöhintaan.

Lenovo on esitellyt myös Android-käyttöjärjestelmällä toimivan pöytäkoneen N308:n. 19,5-tuumaisella kosketusnäytöllä varustetun all-in-one-koneen näytön voi kääntää myös vaaka-asentoon ylhäältä päin käytettäväksi. Koisketusnäytön tarkkuus on 1900 x 600 pistettä. Tallennustilaa on enimmillään 500 gigatavua.

Reilun tuuman paksuiseen laitteeseen kuuluu täysikokoinen näppäimistö ja hiri. Akkukestoksi ilmoitetaan kolme tuntia. Lenovo N308 -näyttötietokoneen hinnat alkavat 450 dollarista. Laite tulee myyntiin helmikuussa mustana ja valkoisena.

Lisäksi Lenovo on esitellyt A740:n, maailman ohuimman 27-tuumaisen all-in-one-tietokoneen. Laitteen näytön paksuus on ainoastaan neljä millimetriä. Tämän premium-luokan näyttötietokoneen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa teratavun tallennustila, nfc, ac-luokan wlan, Bluetooth ja hdmi. Lisävarusteena saa tv-virittimen. Myös Lenovo A740 -tietokoneen voi kääntää vaaka-asentoon. Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustetussa laitteessa on 10 pisteen monikosketusnäyttö ja lisäksi laitetta voi ohjata eleillä ja äänillä.

Lenovo A740 tulee myyntiin kesäkuussa. Malliston hinnat alkavat noin 1500 dollarista.

Ehkä sinua kiinnostaa...