Lenovo-piko

Lenovo laajensi Yoga-sarjaa kahdella uudella tabletilla ja yhdellä hybridillä

Lenovon hybridi-sarjan huippumalli on aikaisempaa kevyempi ja sen sarana on entistä vankempi. Myös hybridin ohjelmisto uudistui. Tableteissa on myös pikoprojektorilla varustettu malli.

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lenovo on julkistanut uusia Yoga-tuoteperheen laitteita. Tablettien, Yoga Tablet 2 ja Yoga Tablet 2 Pro, lisäksi yhtiö esitteli Yoga 3 Pro -hybridin, joka sijoittuu läppärin, tabletin ja pc:n välimaastoon. Laitteiden suunnittelussa on ollut mukana Lenovon julkkistuoteinsinööri Ashton Kutcher.

Trendikkäin laitteista on Yoga 3 Pro. Se on edellistä mallia 17 prosenttia ohuempi (12,8 mm) ja 15 prosenttia kevyempi (1,19 kg) hybridi-pc, joka pakkaa pieneen kokoon neljä eri käyttömoodia, kelvolliset tehot ja Gorilla Glass -näytön.

Jo Yoga 3 Pron edeltäjää 2 Pro -mallia on ylistetty erityisesti 360 astetta kääntyvästä kosketusnäytöstään, joka tekee laitteesta tabletin.

Käänneltävyyden johdosta laitteen saranointia on kehitetty edelleen. Saranointi on rakennettu yli 800 teräs- ja alumiinikappaleesta, niin että sarana toimii vastaavalla tavalla kuin metallinen kellonhihna.

Uusi Harmony-ohjelmisto tuo lisää käytettävyyttä. Ohjelmisto tunnistaa yli 50 suosituinta sovellusta, joiden toimintaa se voi optimoida automaattisesti käyttötilanteen mukaan. Harmony säätää esimerkiksi näytön kirkkautta ympäristön valaistuksen mukaan ja mukauttaa ääniasetuksia videota katseltaessa.

Tabletit on myös päivitetty. Yoga Tablet 2 on saatavilla 8 ja 10 tuuman kokoluokassa ja Android-versioiden lisäksi nyt ensimmäistä kertaa myös Windows-versioina.

Yoga Tablet 2 Pro on isompi, 13-tuumaisella näytöllä varustettu Android-tabletti. Laite on tarkoitettu erityisesti viihteen kuluttamiseen, sillä tabletin erikoisuus on yhdysrakenteinen miniprojektori, jota kutsutaan myös pikoprojektoriksi, ja tavallisiin tabletteihin verrattuna reilusti tehokkaammat kahdeksan watin kaiuttimet.

Yoga Tablet 2 Pron voi myös ripustaa lähes mihin tahansa. Akkukestoksi luvataan huikeat 15 tuntia.

Laitteita odotetaan kauppoihin syksyn aikana. Lenovo Yoga 3 Pro -malliston hinnat alkavat 1 599 eurosta. Yoga Tablet 2 Pro -mallien hinnat alkavat 499 eurosta. Kahdeksantuumaisen Yoga Tablet 2 -tabletin Android-versioiden hinnat alkavat 229 eurosta ja 10-tuumaisten hinnat alkavat 299 eurosta. Kahdeksantuumaisen Windows-version hinnat alkavat 249 eurosta ja 10-tuumaisen 399 eurosta.

Ehkä sinua kiinnostaa...