Lahjavinkkejä tietokonepelaajalle

Himopelaaja arvostaa jouluna kovia paketteja.

© Shutterstock

Lahjavinkkejä tietokonepelaajalle

Tietokonepelaajalla on tavallista käyttäjää korkeammat vaatimukset oheislaitteille. Sormi saattaakin mennä suuhun, kun pitäisi keksiä kova paketti perheen pelivelholle. Poimimme kolme lahjavinkkiä, jotka tuovat potkua pelikentille.

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

1. Vankka näppis

Asus Cerberus Mech RGB -pelinäppäimistö
Asus Cerberus Mech RGB © Asus

Asus Cerberus Mech RGB on nopeasti reagoiva näppäimistö hyvillä medianäppäimillä.

Cerberuksella on miellyttävä kirjoittaa, ja mekaaniseksi näppäimistöksi se on melko äänetön, vaikka käyttäjä tunteekin osuvansa näppäimiin.

Näppäimistössä on monipuoliset asetukset, joita hallitaan suoraan näppäinkomennoilla. Runsaat taustavalon säädöt, lukuisat pikanäppäimet ja näppäimistön asetukset ovat hyödyllisiä myös peruskäytössä.

Lue Asus Cerberus Mech RGB -näppäimistön arvio Testinurkassa


2. Ammattilaisen bittijyrsijä

SteelSeries Rival 310 -pelihiiri
SteelSeries Rival 310


© SteelSeries

SteelSeries Rival 310 on erinomaisen tarkka hiiri.

Ensisijaisesti ammattitason tietokonepelaajille suunnatun Rival 310 -hiiren optinen TrueMove3-sensori on valmistajan mukaan ensimmäinen hiirisensori, joka yhdistää erittäin pienen latenssin värinättömään 1:1-seurantatarkkuuteen, kun hiiren herkkyys on välillä 100-3500 CPI.

Ainutlaatuinen sensori onkin epäilemättä Rival 310:n suurin valtti. Mikään tavallinen pintamateriaali tai liike ei tunnu vaikuttavan heikentävästi hiiren toimintaan.

Hiiri on oikeakätinen ja tuntuu todella mukavalta käteen, vaikka onkin pienenpuoleinen.

Lue SteelSeries Rival 310 -hiiren arvio Testinurkassa


3. Rokkaavat kuulokkeet räiskintään

Kingston HyperX Cloud Alpha -kuulokkeet
Kingston HyperX Cloud Alpha


© Kingston HyperX

HyperX Cloud Alpha on Kingstonin tuorein tulokas kuulokerintamalla. Kyse on pelikuulokkeista, jotka tuottavat erinomaisen äänen maksamatta omaisuuksia.

Mukana tulee irrotettava, melua vaimentava mikrofoni, joka on tarvittaessa helppo liittää kuulokkeisiin.

Korkeat äänet toistuvat kristallinkirkkaana ja todella upeasti, kun kuuntelee bassovoittoista rokkia. Siitä voi kiittää uutta kaksikammioista äänentoistoteknologiaa. Äänenlaatua parantavat kuulokekupeissa olevat kaksi erillistä kammiota, toinen bassolle ja toinen korkeiden ja keskiäänien käyttöön.

Lue Kingston HyperX Cloud Alpha -kuulokkeiden arvio Testinurkassa


> KotiMikrosta löydät aina tuoreimmat testit ja arviot. Tartu tarjoukseen, niin saat yhden lehden ja käyttöösi latauspalvelun, jossa on tarjolla yli 300 ohjelmaa sekä muuta sisältöä vain 3,90 eurolla!

Ehkä sinua kiinnostaa...